Antena Căutare

Accidentare grava pentru Loic Perrin, colegul lui Nicolita

Accidentat in partida cu Bordeaux de la mijlocul saptamanii, mijlocasul alb-verzilor va sta pe tusa intre 5 si 6 luni.

Saint Etienne a reusit sa o invinga pe Bordeaux cu 3-1 in saisprezecimile de finala ale Cupei Ligii si s-a calificat in faza urmatoare a competitiei.

Totusi, antrenorul Cristophe Galtier a primit si o veste proasta la finalul meciului si anume accidentarea grava a lui Loic Perrin. Acesta va sta pe tusa intre 5 si 6 luni din cauza faptului ca a suferit o ruptura a ligamentului incrucisat anterior la genunchi.

Desi Perrin ar fi fost concurent in linia mediana cu Nicolita, accidentarea nu il va ajuta pe fostul stelist sa se impuna, pentru ca in dreapta evolueaza de obicei Sako si chiar Aubameyang.

Cu toate ca a schimbat campionatul, Banel ar putea regasi in Franta unele obiceiuri de acasa: daca despre antrenorii Stelei se spunea ca le face Gigi Becali echipa, despre Galtier circula zvonul ca inaintea fiecarui meci primul 11 ii este dictat de Didier Deschamps, antrenorul lui Marseille.

foto: actu-foot.fr

Adrian Mutu nu-i va mai incuraja pe "tricolori" in Luxemburg... Sneijder: "Nu regret ca nu am ajuns la Manchester United"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x