Antena Căutare

Acordul de la Poarta Albă! Costel Gâlcă s-a înţeles cu Gigi Becali şi va fi noul antrenor al Stelei

Habemus antrenor! N-a ieşit fum de la Poarta Albă, dar s-a ales înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf! După mai multe runde de negocieri cu oamenii din conducerea Stelei, Costel Gâlcă a trecut şi de cel mai important hop: întâlnirea cu Gigi Becali

Habemus antrenor! N-a ieşit fum de la Poarta Albă, dar s-a ales înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf! După mai multe runde de negocieri cu oamenii din conducerea Stelei, Costel Gâlcă a trecut şi de cel mai important hop: întâlnirea cu Gigi Becali.

Finanţatorul roş-albaştrilor a dorit neapărat să-şi vadă viitorul staf, aşa că i-a cerut lui Gâlcă să se prezinte alături de toţi oamenii care îl vor ajuta! Lucrurile au mers conform planului, iar Gigi Becali a fost de acord cu toate cerinţele fostului internaţional, care, din câte se pare, îl va avea ca secund pe Laurenţiu Roşu, actuala mână dreaptă a lui Răzvan Lucescu, la Petrolul.

"Eu am filosofia mea şi voi veni cu metodele pe care le-am învăţat în Spania. Mereu am simpatizat Barcelona şi mi-aş dori ca Steaua să propună un astfel de stil de joc", spunea Gâlcă în urmă cu o săptămână.

În cazul în care nu s-ar fi înţeles cu fostul jucător al Stelei, Gigi Becali era hotărât să-l readucă în Ghencea pe Oleg Protasov.

Echipajul feminin de 8+1 al României a luat aurul la Campionatele Euopene de Canotaj... Veşti bune pentru români: Sportivii de Jiu Jitsu s-au întors cu tolba plină de medalii de la C.E. din Suedia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x