Antena Căutare

Adrian Mutu a parasit antrenamentul nationalei dupa 30 de minute!

Atacantul Adrian Mutu a parasit dupa 30 de minute antrenamentul din aceasta seara al echipei nationale a Romaniei, care a avut loc la Centrul de Fotbal de la Mogosoaia.

Sedinta de pregatire, condusa de preparatorul fizic Marian Dima, a durat aproximativ o ora si a constat in alergari si exercitii de streching, fara ca jucatorii sa poata atinga mingea. Jucatorul Cessenei, Adrian Mutu, a parasit antrenamentul dupa doar 30 de minute.

La mijlocul sedintei de pregatire la baza de la Mogosoaia a sosit si presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, care a stat de vorba cu selectionerul Victor Piturca, iar pe final a venit si Viorel Paunescu, care a stat minute bune de vorba cu cei doi.

La antrenament au participat toti jucatorii convocati la lot, exceptie facand mijlocasul formatiei FC Vaslui, Lucian Sanmartean, care are meci in aceasta seara in Liga I. Dupa incheierea sedintei de pregatire, jucatorii Iasmin Latovlevici, Srdian Luchin si Costel Pantilimon au ramas pe teren si au efectuat un joc de pase.

Echipa nationala a Romaniei va intalni, vineri, de la ora 21.30, pe Arena Nationala din Bucuresti, reprezentativa Belarusului, intr-o partida contand pentru grupa D a preliminariilor Euro 2012. La 11 octombrie, de la ora 22.00, reprezentativa condusa de Victor Piturca disputa ultimul meci din cadrul preliminariilor, in deplasare, in compania selectionatei Albaniei.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Cristi Balaj va arbitra primul meci de pe Cluj Arena... Steaua va pleca intr-un minicantonament la Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x