Antena Căutare

Adrian Mutu nu-i va mai incuraja pe "tricolori" in Luxemburg

Exclus din nationala pentru derapaje disciplinare, atacantul Adrian Mutu a sugerat, luni seara, ca vrea sa vina oricum in Luxemburg, pentru a-i incuraja pe "tricolori".

Presedintele FRF Mircea Sandu a publicat stirea, cu adaugirea: "Piturca trebuie sa tina cont de aceasta atitudine". Cu o zi inainte de meci, "atitudinea" lui Mutu a devenit si mai clara: "Aveam un avion inchiriat, dar nu mai vin. A aparut un amical cu Cesena", a spus Mutu, pentru un post de televiziune.


"Parerea mea este ca Mircea Sandu a vrut sa rezolve inteligent problema lui Adrian Mutu, numai ca domnul Mutu ar fi trebuit sa procedeze altfel" - Dumitru Dragomir, presedinte LPF.

Vineri, "tricolorii" joaca impotriva nationalei din Luxemburg, in preliminariile EURO 2012; dupa joc, nationala revine la Bucuresti, pentru a pregati meciul cu Franta, din 6 septembrie, care va naugura National Arena.

sursa: Hotnews

US Open: Simona Halep a eliminat-o pe Na Li, campioana de la Roland Garros!... Accidentare grava pentru Loic Perrin, colegul lui Nicolita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x