Antena Căutare

Adrian Porumboiu: „In fotbalul romanesc nu sunt manageri”

Patronul Vasluiului a lansat un atac subtil la adresa lui Mihai Stoica, sustinand ca in fotbalul romanesc nu se poate vorbi de un manageriat sportiv.

Aflat la Lisabona pentru partida cu Sporting din grupele Europa League, Adrian Porumboiu a fost impresionat de organizarea lusitanilor si sustine ca prima liga romaneasca e la ani lumina de fotbalul portughez. Mai mult, el l-a atacat voalat pe Mihai Stoica: „Cand ii aud pe unii ca sunt manageri! La noi nu se poate vorbi de manageriat. Sorting a luat un jucator.. o sa-l vedeti diseara: Diego Capel se numeste, 700 000 au platit Sevillei pe el. Sigur o sa-l vanda cu 10 milioane. Pai 700 000 de mii putea sa dea si o echipa de top din Romania. Noi aducem altceva".

Nici CFR nu a scapat de acuzele voalate: „Noi am tot luat fotbalisti din Portugalia, dar sa nu credeti ca am luat viorile din orchestra. Viorile lor pleaca altundeva. Noi luam basul, contrabasul, ce ramane."

Foto: Intact Images

Cel care a montat gazonul pe National Arena il da in judecata pe Dumitru Dragomir... Rapidistii vor fi sustinuti de numai 10.000 de suporteri cu Legia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x