Căutare Live

Alexandru Băluţă a marcat golul victoriei echipei Slovan Liberec în meciul cu Ceske Budejovice

Mijlocaşul Alexandru Băluţă a marcat golul victoriei echipei lui, Slovan Liberec, în meciul cu Ceske Budejovice, disputat, miercuri, în deplasare, în etapa a XXV-a a campionatului ceh de fotbal.

Bălută, primul jucător român care a intrat pe teren şi primul care a înscris la reluarea meciurilor întrerupte de pandemia de coronavirus, a marcat în minutul 50.

El a evoluat până în minutul 80, când a fost schimbat cu Hromada.

Cu acest succes, Slovan Liberec a urcat pe locul 4, cu 39 de puncte, la egalitate cu Banik Ostrava, de pe locul 5. Lider este Slavia Praga, cu 61 de puncte, echipă urmată de Viktoria Plzen, cu 53 de puncte, şi de Jablonec, cu 43 de puncte.

Sursa : news.ro

Acuzații dure! Meciurile de fotbal s-ar fi reluat pentru bani: "Poate va fi nevoie de moartea unui jucător pentru c... De la 1 iunie se vor putea relua competițiile sportive în aer liber. Care sunt condițiile defășurării acestora...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri