Căutare Live

Analiza arbitrilor din Premier League! Alearga mai mult decat jucatorii si nu rateaza aproape niciodata un ofsaid

Inainte de inceputul fiecarui sezon, Federatia Engleza publica un raport complet referitor la prestatiile arbitrilor in anul calendaristic trecut. Cifrele sunt tot mai bune, dar in 2012/2013 au fost cele mai bune: "fluierasii" au alergat mai mult decat fotbalistii, iar greselile se gasesc in procente foarte mici.

Un arbitru din Anglia bifeaza, in medie, aproximativ 50 de sprinturi pe partida, la 25km/h fiecare. Pe parcursul celor 90 de minute, "centralul" e surprins intr-o alergare sustinuta de 176 ori (media jucatorilor de top din Premier League e de 175), viteza fiind estimata la 20km/h.

Referitor la deciziile luate, "asistentii" au un procentaj de 99% al deciziilor corecte in ceea ce priveste ofsaidurile, in timp ce o lovitura de pedeapsa se acorda corect in 98,6% din situatii.

In ultimii ani s-a inregistrat si o scadere in privinta avertismentelor. Cartonasele galbene s-au rarit cu 33%, iar cele rosii cu 21%. Oare cum ar arata un astfel de raport si in Liga I?

FOTO: Stelisti, mare atentie! Prima imagine cu mingea oficiala a noului sezon de Liga Campionilor... S-a stabilit componenta seriilor din Liga a 2-a! Aflam echipele promovate dupa disputarea unui Playoff...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri