Antena Căutare

Andrei Rublev şi Marin Cilici, de asemenea participanţi la Adria Cup, au intrat în izolare volunatră

Tensimenul croat Marin Cilici şi cel rus Andrei Rublev, participanţi la Adria Cup, competiţie la care au fost descoperite cazuri de Covid-19, au intrat în izolare voluntară.

"Voi intra în izolare voluntară timp de 14 zile, în ciuda rezultatului negativ al testului pentru coronavirus. Este important să contribuim cu toţii la reducerea riscului de contagiune. Dacă există modificări, vă voi informa", a anunţat Cilici.

"Ceea ce se întâmplă acum în lume este responsabilitatea noastră. Aceasta este o problemă globală şi ne afectează pe toţi. Trebuie să contribuim cu toţii la reducerea răspândirii acestui virus. Aşa că mă voi izola pentru următoarele 14 zile. Vă mulţumesc pentru susţinere", a declarat Rublev, care trebuia să dispute finala etapei croate cu Novak Djokovici.

Bulgarul Grigor Dimitrov şi croatul Borna Ciorici, participanţi la Adria Cup, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

"Vreau să vă informez că sunt pozitiv pentru Covid-19. Îi rog pe toţi cei care au fost în contact cu mine în ultimele zile să se testeze. Îmi pare foarte rău dacă am provocat cuiva vreo problemă. Mă simt bine şi nu am simptome. Fiţi atenţi", a spus Borna Ciorici.

Finala etapei a II-a a competiţiei demonstrative organizate de liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, în Croaţia, a fost anulată.

Fără să aibă simptomele Covid-19, Djokovici a refuzat să fie testat în Croaţia şi a părăsit ţara. El ar fi fost testat, luni dimineaţă, la Belgrad.

Potrivit presei croate, preparatorul fizic al lui Djokovici, Marko Paniki, ar fi şi el pozitiv, la fel ca antrenorul lui Dimitrov, Kristijan Groh.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţa nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

Sursa : news.ro

Borna Ciorici, un alt jucător participant la Adria Cup, testat pozitiv cu Sars-CoV-2. Djokovici, organizatorul turneului... "Uitați-i, nu poartă măști!" Un tânăr care a filmat polițiștii nerespectând legea a fost încătușat, dus la sec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x