Antena Căutare

Antena 1, lider detaşat de audienţă cu meciul Finlanda - România

Românii au fost din nou alături de echipa naţională aseară, în confruntarea cu Finlanda din Nations League, transmisă în direct de Antena 1. Meciul naţionalei s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Colaj cu Adrian Mutu și fotbaliști pe teren
Românii au fost din nou alături de echipa naţională aseară, în confruntarea cu Finlanda din Nations League, transmisă în direct de Antena 1 | Antena 1

Tot aseară, telespectatorii au spus „Hai, România! În fiecare zi!”, alături de Adrian Mutu şi prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel, în emisiunile cu acelaşi nume, difuzate înainte şi după partida naţionalei.

Citește și: Finlanda - România 1-1. Edi Iordănescu: ”Putem trage linie după meciul cu Bosnia!” Disputa s-a văzut pe Antena 1 și AntenaPLAY!

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al confruntării Finlanda - România (21:45 – 23:38), lider detaşat de audienţă, cu 7.6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 26.9%.

Antena 1 a fost lider detașat de audientă cu meciul Finlanda - România

Şi la nivelul întregului public urban, confruntarea tricolorilor s-a impus ca lider de audienţă, cu 7.6 puncte de rating şi 22.7% cota de piată. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.8 puncte de rating și 22.6% cota de piață.

În minutul de aur, 23:36, peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau meciul Finlanda-România, comentat în direct de către Andrei Rădulescu și Felix Drăghici.

Citește și: Antena 1, lider detaşat de audienţă cu meciul Dunajska Streda – FCSB. Victorie uriaşă pentru echipa lui Nicolae Dică

Naționala României a remizat cu Finlanda, la Helsinki, scor 1-1, în penultimul meci din UEFA Nations League. Golurile partidei au fost marcate de Pukki (min. 12), respectiv Tănase (min. 52). În urma acestui rezultat, tricolorii sunt pe ultimul loc în grupă, cu doar patru puncte.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, All urban si National

Perioada 23 septembrie 2022

Finlanda - România 1-1. Edi Iordănescu: ”Putem trage linie după meciul cu Bosnia!” Disputa s-a văzut pe Antena 1 și Ante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x