Antena Căutare

Un altfel de razboi impotriva kilogramelor in plus! "Antrenamentul Functional", o modalitate inedita de a face sport

Ai auzit de fitness, de jogging sau, mai nou, de kangoo-jumps! Te-ai pierdut in denumiri spectaculoase, dar nu ai acordat niciodata celui mai simplu si eficient mod de a ramane in forma si, evident, de a scapa de kilogramele nedormite. Prieteni, sa facem cunostinta cu "Antrenamentul Functional"

Pornite de la clasicele terapii de recuperare, antrenamentele functionale au devenit rapid principalul element de pregatire pentru "durii" din trupele speciale. Efortul depus in timpul sedintelor iti pune la lucru tot corpul, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Asta, bineinteles, daca nu te dai batut dupa o singura sedinta.

Exercitiile se bazeaza in special pe greutatea proprie si nu implica altceva decat miscarile pe care un om le face in mod normal, in fiecare zi. Singura diferenta este legata de ritm! Pauzele lungi si dese nu sunt acceptate, pentru ca secretul antrenamentului functional este miscarea la "foc automat".

Vezi editia integrala a Observatorului pe antenaplay.ro

O Stea de milioane! Cati bani va castiga echipa din Ghencea de pe urma calificarii in grupele Champions League... Ascultam imnul si in primavara? Steaua si-a aflat adversarii din Liga Campionilor: Chelsea, Schalke si Basel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x