Antena Căutare

Antrenoarea Mirelei Lavric a lămurit misterul: Atleta s-a aruncat pe geam după ce a fost sechestrată în casă

Campioana mondială la atletism, Elena Mirela Lavric a sărit de la balconul apartamentului în care locuiește iubitul ei. Ipotezele care au apărut în jurul acestui caz sunt șocante.

Campioana mondială la atletism Elena Mirela Lavric a sărit de la balconul apartamentului în care locuiește iubitul ei. Ipotezele care au apărut în jurul acestui caz sunt șocante.

A iubit cu pasiune și asta era să-i aducă moartea. Mirela Lavric a sărit de la balcon. ”A fost și este îndrăgostită până peste urechi. Este singurul bărbat pe care l-a iubit și pe care îl iubește”, a povestit antrenoarea Mirelei, Viorica Pintilie.

Antrenoarea a declarat, în exclusivitate pentru ”Acces Direct”, că atleta și-a revenit și a povestit cum a ajuns aceasta să sară de la etaj.

”Este foarte bine. Și-a revenit. Duminică, Mirela împreună cu prietenul ei m-au vizitat la baza sportivă. Erau veseli. După-amiază, Mirela a venit la antrenament, după care a plecat la Ionuț (n.r. iubitul ei), la Iași”, a povestit Viorica Pintilie.

Iubitul Mirelei Lavric a mai venit cu o prietenă acasă, i-a luat cheia de la mașină atletei, geanta și nu a lăsat-o să-și ia telefonul. S-a dus în apartament cu această domnișoară și i-a spus Mirelei că vrea să lămurească problemele lor de față cu alți prieteni pe care îi chemase acasă.

”Totul a durat în jur de 40 de minute. Au agresat-o verbal, au râs de ea, au umilit-o. Una dintre fete se spune că a fost prietena lui Ionuț în același timp în care el era cu Mirela”, a mai declarat antrenoarea Viorica Pintilie.

Sportivei i-a fost foarte teamă de ce i-ar fi putut face prietenii iubitului ei. I s-a pus un prosop pe gură, pentru nu reuși să țipe. A vrut să sară și să se prindă de o ramură a unui copac din fața blocului, după ce a fost încuiată în casă. S-a bazat pe calitățile ei de atletă, conform spuselor antrenoarei sale, dar planul nu i-a reuși și s-a izbit de pământ.

După 15 ani, va striga "Hai, România!" Povestea emoţionantă a lui Paul Nichitus, românul adoptat de Grecia... Mitică îşi poate face brutărie! Gino e noul “Corleone”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x