Antena Căutare

Anunț bombă despre Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu fostul pilot de Formula 1. Jean Todt: „Este adevărat”

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-ar îmbunătăți, iar fostul pilot ar obișnui să vizioneze curse de Formula 1 la televizor, după cum a dezvăluit un apropiat al său.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-ar îmbunătăți, iar fostul pilot ar obișnui să vizioneze curse de Formula 1 la televizor, după cum a dezvăluit un apropiat al său.

„Sunt întotdeauna atent la declarațiile pe care le fac despre el, dar este adevărat. Am urmărit o cursă de Formula 1 alături de Michael Schumacher la locuința lui din Elveția. Michael se află pe mâini bune. Este bine îngrijit în locuința lui. Nu renunță. Continuă să lupte”, a declarat Jean Todt, fost director la Ferrari.

„Familia lui luptă la fel de mult. Evident, prietenia noastră nu mai poate fi la fel ca înainte, doar pentru că nu mai comunicăm la fel”, a adăugat el.

Jean Todt este preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) și îl vizitează adesea pe Michael Schumacher, în Elveția.

Michael Schumacher, născut la Huerth, în Germania, este cel mai titrat pilot de Formula 1 din toate timpurile, cu 91 Mari Premii câştigate. El s-a retras din competiţie în 2012, dar în anul următor a fost victima unui accident de schi, la Meribel (Franţa), în urma căruia a suferit grave leziuni cerebrale. De atunci, nu a mai avut nicio apariţie publică.

În 2016, un avocat, Felix Damm, a dezvăluit că Michael Schumacher „nu poate merge”.

Presa belgiană anunță că FC Viitorul negociază cu Standard Liege pentru transferul lui Denis Drăguş... Irina Begu şi Gabriela Ruse s-au calificat în optimi de finală la Karlsruhe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x