Căutare Live

Anunț bombă despre Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu fostul pilot de Formula 1. Jean Todt: „Este adevărat”

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-ar îmbunătăți, iar fostul pilot ar obișnui să vizioneze curse de Formula 1 la televizor, după cum a dezvăluit un apropiat al său.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-ar îmbunătăți, iar fostul pilot ar obișnui să vizioneze curse de Formula 1 la televizor, după cum a dezvăluit un apropiat al său.

„Sunt întotdeauna atent la declarațiile pe care le fac despre el, dar este adevărat. Am urmărit o cursă de Formula 1 alături de Michael Schumacher la locuința lui din Elveția. Michael se află pe mâini bune. Este bine îngrijit în locuința lui. Nu renunță. Continuă să lupte”, a declarat Jean Todt, fost director la Ferrari.

„Familia lui luptă la fel de mult. Evident, prietenia noastră nu mai poate fi la fel ca înainte, doar pentru că nu mai comunicăm la fel”, a adăugat el.

Jean Todt este preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) și îl vizitează adesea pe Michael Schumacher, în Elveția.

Michael Schumacher, născut la Huerth, în Germania, este cel mai titrat pilot de Formula 1 din toate timpurile, cu 91 Mari Premii câştigate. El s-a retras din competiţie în 2012, dar în anul următor a fost victima unui accident de schi, la Meribel (Franţa), în urma căruia a suferit grave leziuni cerebrale. De atunci, nu a mai avut nicio apariţie publică.

În 2016, un avocat, Felix Damm, a dezvăluit că Michael Schumacher „nu poate merge”.

Primă de instalare de un milion de euro şi salariu de 150.000 de euro brut pe lună pentru Ciprian Tătăruşanu la Lyon... Jean Todt, dezvăluiri despre starea lui Michael Schumacher: "Luptă să-şi recâştige sănătatea"...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri