Antena Căutare

Anunțul zilei la FCSB! Ce se întâmplă cu transferul lui Bogdan Planic în Germania

FCSB se află în fața celui mai important meci al sezonului. Mâine, de la ora 21:30, vicecampioana României luptă pentru calificarea în play-off-ul Europa League. Pentru asta, elevii lui Dică trebuie să treacă de Hajduk Split. 

FCSB se află în fața celui mai important meci al sezonului. Mâine, de la ora 21:30, vicecampioana României luptă pentru calificarea în play-off-ul Europa League. Pentru asta, elevii lui Dică trebuie să treacă de Hajduk Split.

În conferința de presă premergătoare returului cu Hajduk, Nicolae Dică a venit cu o veste excelentă pentru fani. Antrenorul FCSB spune că fundaşul Bogdan Planic nu va pleca sub nicio formă de la FCSB în această vară, în ciuda interesului pentru sârb din partea formaţiei Eintracht Frankfurt, germanii fiind dispuşi să plătească până la 10 milioane de euro în schimbul său.

Nicolae Dică e sigur că nu-l va pierde în această vară pe Bogdan Planic, fundaşul sârb al FCSB-ului dorit de Eintracht Frankfurt. Lavangurdia.com a scris chiar că germanii sunt gata să-i achite clauza de reziliere lui Planic, în valoare de 10 milioane de euro, însă Dică nu-şi închipuie echipa fără sârb, în condiţiile subţirimii numerice din defensivă.

”Nu cred că Planic va pleca, oricât s-ar da pe el. Avem doar doi fundaşi centrali. Dacă va pleca şi el, vă daţi seama ce se va întâmpla", a declarat antrenorul FCSB-ului, la conferinţa de presă premergătoare returului cu Hajduk Split, din turul 3 preliminar al Europa League.

Bogdan Planic a fost cumpărat de FCSB cu doar 300.000 de euro de la Vojvodina. Fotbalistul s-a impus rapid în primul 11 al echipei pregătite de Nicolae Dică și mai are contract cu FCSB până în 2021.

În doar un sezon, cota lui Planic a explodat și a crescut de la 400,000 la 1,7 milioane de Euro

Pontul Zilei vine de la Supercupa Europei! Mizăm pe un scenariu clasic la Real Madrid - Atletico Madrid... FCSB - Hajduk Split, turul 3 preliminar Europa League. Meci de totul sau nimic pentru visul european roș-albaștrilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x