Căutare Live

Aparatul de respiraţie artificială realizat de echipele de Formula 1 Red Bull, Renault şi Aston Martin nu a trecut testele de conformitate

Aparatul de respiraţie artificială realizat de echipele de Formula 1 Red Bull, Renault şi Aston Martin nu a trecut testele de conformitate în Marea Britanie, informează lequipe.fr.

NHS, sistemul de sănătate britanic, a arătat că specificaţiile tehnice propuse de prototipul Blue Sky nu corespund complexităţii particulare a îngrijirii pacienţilor afectaţi de coronavirus.

Pacienţii care suferă de insuficienţă respiratorie legată de coronavirus necesită, conform NHS, să fie ventilate de dispozitive care oferă tipuri de setări ce nu sunt disponibile pe modelul BlueSky.

Astfel, NHS şi-a retras comanda de achiziţionare a aparatelor BlueSky. Totuşi, creatorii modelului au posibilitatea de a aduce modificări prototipului, astfel încât să poată fi omologat.

O altă echipă de Formula 1, Mercedes, a anunţat, săptămâna trecută, că va produce 10.000 de aparate de respiraţie artificială pentru guvernul Marii Britanii, la uzina din Brixworth, în care construieşte motoare de Formula 1.

Modelul UCL-Ventura, proiectat de Mercedes-AMG High Performance Powertrain împreună cu University College London, a trecut testele la spitale şi va intra în producţie, guvernul comandând deja 10.000 de unităţi.

Marea Brtanie se numără pentre ţările grav afectate de pandemia de coronavirus. Până acum au fost înregistarte peste 90.000 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 şi 12.107 decese.

Sursa : news.ro

Fostul portar Andres Palop s-a vindecat de Covid-19... Ministrul Sănătăţii din Cehia spune că liga de fotbal s-ar putea relua la 8 iunie...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri