Aparatul de respiraţie artificială realizat de echipele de Formula 1 Red Bull, Renault şi Aston Martin nu a trecut testele de conformitate

Aparatul de respiraţie artificială realizat de echipele de Formula 1 Red Bull, Renault şi Aston Martin nu a trecut testele de conformitate în Marea Britanie, informează lequipe.fr.

NHS, sistemul de sănătate britanic, a arătat că specificaţiile tehnice propuse de prototipul Blue Sky nu corespund complexităţii particulare a îngrijirii pacienţilor afectaţi de coronavirus.

Pacienţii care suferă de insuficienţă respiratorie legată de coronavirus necesită, conform NHS, să fie ventilate de dispozitive care oferă tipuri de setări ce nu sunt disponibile pe modelul BlueSky.

Astfel, NHS şi-a retras comanda de achiziţionare a aparatelor BlueSky. Totuşi, creatorii modelului au posibilitatea de a aduce modificări prototipului, astfel încât să poată fi omologat.

O altă echipă de Formula 1, Mercedes, a anunţat, săptămâna trecută, că va produce 10.000 de aparate de respiraţie artificială pentru guvernul Marii Britanii, la uzina din Brixworth, în care construieşte motoare de Formula 1.

Modelul UCL-Ventura, proiectat de Mercedes-AMG High Performance Powertrain împreună cu University College London, a trecut testele la spitale şi va intra în producţie, guvernul comandând deja 10.000 de unităţi.

Marea Brtanie se numără pentre ţările grav afectate de pandemia de coronavirus. Până acum au fost înregistarte peste 90.000 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 şi 12.107 decese.

Sursa : news.ro

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri