Antena Căutare

Armata vrea să înscrie echipa în Liga a IV-a! "Pe 10 iulie urmează să prezentăm lotul, sperăm să accepte fotbaliştii doriţi"

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a afirmat, luni, într-o conferină de presă, că echipa de fotbal nou înfiinţată va avea un lot de 26 de jucători până la 15 iulie şi că doreşte să fie înscrisă în Liga a IV-a la AMFB.

“Am reuşit transferul unor jucători de la Regal Sport, suntem în tratative şi cu alţi jucători. În perioada ianuarie-mai, Marius Lăcătuş, împreună cu antrenorii centrului au vizionat peste 80 de partide, au avut în vedere peste 100 de jucători, iar încet-încet s-au restrâns la 26 de jucători. Sperăm ca ei să şi accepte oferta noastră astfel încât ca până la 10-15 iulie să avem lotul închegat şi celelalte lucruri să decurgă normal.

Avem creionat şi un program de pregătire, care va începe cu antrenamente în baza Ghencea, apoi un cantonament la Forban sau Cheile Grădiştei şi apoi urmează debutul în Liga a IV-a. Momentan nu am înscris echipa, suntem în contact permanent cu AMFB, am înţeles că în această săptămână vor pune pe site noua formă de cerere de afiliere. Noi avem documentele pregătite, le depunem şi aşteptăm decizia dumnealor. Noi ne dorim Liga a IV-a pentru că avem în spate un palmares, o infrastructură, un centru de copii şi juniori şi echipă de fotbal”, a declarat Petrea.

Referitor la reconstrucţia stadionului din Bulevardul Ghencea, oficialul CSA Steaua a spus că aceasta se află în faza studiului de fezabilitate: “Suntem în corespondenţă cu Compania Naţională de Investiţii, am trecut de studiul de prefezabilitate, urmează ca dumnealor să iniţieze demersuri pentru studiul de fezabilitate. Suntem în grafic, nu sunt probleme din punctul acesta de vedere”.

FOTO: Îţi mai aduci aminte de Florin Costea? Mititelu voia 15 milioane de euro pe el, Becali îl vedea Rege la Steaua. Un... Simona Halep s-a calificat în turul al doilea de la Wimbledon! Va evolua împotriva braziliencei Haddad Maia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x