Antena Căutare

Asta Giurgiu - Viitorul LIVE VIDEO ONLINE

Asta Giurgiu - Viitorul LIVE VIDEO. Duminică, la Giurgiu, vom avea un duel extrem de interesant din play-off-ul Ligii 1, între ultimele două campioane ale României. Astra Giugiu primește vizita celor de la Viitorul, într-un meci care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Asta Giurgiu - FC Viitorul va fi live video online la ora 18:00.

Asta Giurgiu - Viitorul LIVE VIDEO. Dacă în urmă cu două, respectiv un sezon, Astra și Viitorul duceau lupte crâncene cu FCSB pentru titlu în Liga 1, în prezent, cele două echipe ocupă cea de-a două jumătate a clasamentului din play-off. Calificate in-extremis, cele două nu pot să spere decât la un loc 4.

Asta Giurgiu - Viitorul LIVE VIDEO. Nici startul din play-off nu a fost unul strălucit pentru cele două echipe. Tinerii lui Gică Hagi vin după un eșec cu FCSB și o remiză norocoasă cu CS ”U” Craiova, în timp ce Astra a pierdut singurul meci jucat în play-off, scor 0-1, tot cu Craiova. Meciul Astrei de la Iași a fost amânat din cauza căderilor masive de zăpadă din Copou.

Asta Giurgiu - Viitorul LIVE VIDEO. Mai mereu, meciurile Astra-Viitorul din ultimii ani au însemnat spectacol garantat pe teren. Ultimele 5 meciuri directe ne-au adus 18 goluri. În toate aceste meciuri am avut ”GG” (ambele marchează) prins la pariuri.

Asta Giurgiu - FC Viitorul LIVE VIDEO. Casele de pariuri văd foarte echilibrat și meciul de duminică. Gazdele pornesc cu 2,50-2,60, iar campionii lui Hagi, ușor outsideri, au cote de la 2,90 la 3,10. Dacă se repetă scenariul ultimelor 5 meciuri, acela al ”GG”-ului, o cotă de 2,10 va fi verde pe biletele celor care merg pe mâna tradiției.

Cosmin Olăroiu a dat lovitura carierei din punct de vedere financiar! Salariu colosal la Jiangsu. Românul, în top 10 al ... FCSB - CSM Poli Iași LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x