Căutare Live

Astra vrea sa dea lovitura! Incearca sa-l aduca pe Razvan Lucescu

Astra planuieste lovitura anului in Liga I: vrea sa-l aduca la Ploiesti pe Razvan Lucescu. Mutarea ar urma sa se produca in vara si s-ar putea realiza numai in cazul in care Sinescu nu va califica echipa in Europa League.

Razvan mai are contract inca doi ani cu gruparea El Jaish, din Qatar, dar seicii nu sunt foarte multumiti de rezultatele tehnicianului roman. El Jeish este pe trei, la sase puncte de liderul Al Sadd.

Lucescu Junior castiga in Qatar un milion de dolari pe sezon, dar patronul Niculae este dispus sa ii faca toate poftele si sa ii dea mai multi bani decat seicii. Ce-i drept, nu din salariu, ci din bonusuri de performanta.

La Astra soseste deja jucatorul preferat al lui Razvan. Dinu Gheorghe l-a convins pe George Florescu sa semneze cu Astra. Romanul, care ultima data a evoluat pentru Arsenal Kiev, va castiga 75 de mii de euro in doar trei luni. In vara va avea optiune de prelungie pe inca doi ani, cu 400 de mii de euro la semnatura.

Si asta nu este tot. Florescu va primi 1000 de euro pentru fiecare punct castigat de Astra, plus un bonus de 15 mii de euro, daca giurgiuvenii vor lua Cupa sau campionatul.

In cate secunde iti pierzi permisul cu noul Mercedes C63 AMG?... Asta o sa-ti schimbe PERCEPTIA despre OPERA! Nu-ti va trece prin cap ce-a patit o echipa de baschet :D...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri