Antena Căutare

Atacantul lui Sahtior, Luiz Adriano, risca sa fie sanctionat de UEFA pentru golul antisportiv marcat cu FC Nordsjelland

UEFA a a deschis o ancheta disciplinara impotriva atacantului brazilian Luiz Adriano, cel care a marcat un gol considerat antisportiv contra danezilor de la FC Nordsjelland.

Adriano este acuzat de incalcarea Articolului 5 din Regulamentul Disciplinar al UEFA, iar cazul sau va fi dezbatut la 27 noiembrie de Comisia de Control si Disciplina a UEFA.

In prima repriza, la scorul de 1-0 pentru Nordsjaelland, arbitrul francez Antony Gautier a oprit meciul pentru ca un jucator al gazdelor era accidentat pe teren. Partida s-a reluat cu o minge de arbitru, centralul i-a oferit balonul lui Willian de la Sahtior, care a trimis-o spre portarul echipei Nordsjaelland. Luiz Adriano a interceptat mingea si a marcat, sub privirile uimite ale danezilor, care nu au reacţionat, relateaza Corriere dello Sport. Apoi gazdele au protestat vehement, dar arbitrul a validat golul. La doua minute dupa aceasta faza, Nordsjaelland a inscris pentru 2-1, beneficiind de marcajul lejer al fotbalistilor lui Mircea Lucescu.

"A fost instinct de atacant. Am vazut mingea si mi-am spus ca trebuie sa dau gol. Si am inscris", a spus Luiz Adriano, atacantul lui Sahtior.

Si Mircea Lucescu i-a luat apararea elevului sau si a afrimat ca a facut totul din instinct: "Imi pare rau pentru cele intamplate la primul gol marcat de Luiz Adriano. Am decis sa-i lasam pe cei de la Nordsjaelland sa inscrie golul de 2-1 si apoi am reinceput sa jucam fotbal".

Sahtior Donetk s-a impus in final cu 5-2 asigurandu-si calificarea in optimile Ligii Campionilor.

Tehnicianul Rafael Benitez va antrena pe Chelsea Londra pana la finalul sezonului ... Gica Hagi este invitat vineri, de la 08:00, la Neatza cu Razvan si Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x