Antena Căutare

ATENTIE! Romanii care vor sa mearga la Olimpiada, sfatuiti sa cumpere bilete doar de la distribuitorii oficiali

Politistii romani si britanici ii sfatuiesc pe turistii romani care vor sa mearga la Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Londra sa cumpere bilete pentru manifestarile sportive doar de la distribuitorul oficial COSR sau de pe site-ul www.tickets.london2012.com si sa evite firmele frauduloase, precum Euroteam, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).

"Pentru a nu deveni victime ale unor infractiuni, Politia Romana si Politia Metropolitana Britanica ii sfatuiesc pe cei care vor sa mearga la Jocurile Olimpice din 2012 sa acceseze doar site-urile oficiale destinate acestei competitii sportive. Autoritatile din Marea Britanie au transmis o informare referitoare la existenta mai multor site-uri frauduloase care ofera spre vanzare bilete la Jocurile Olimpice si Paralimpice ce vor avea loc in aceasta vara. Una dintre aceste firme frauduloase, Euroteam, este in prezent investigata de serviciile de politie britanice si sfatuim persoanele interesate sa nu achizitioneze bilete de la aceasta. Site-urile operate de aceasta firma si care ar trebui evitate sunt: www.euroteam.net; www.tixnet.com; www.olympicticket.info; www.euroteam.info; www.euroteamtickets.com; www.2012tickets.org; www.londonsummergames.net; www.londonsummergames.org; www.euroteam.travel; www.worldticketservice.net", se arata intr-un comunicat al Politiei Romane. De asemenea, Politia recomanda persoanelor care au achizitionat bilete de pe aceste site-uri sau de la oricare alt vanzator neoficial sa contacteze direct firma si sa solicite asistenta de la furnizorul metodei de plata.

Politia metropolitana britanica sugereaza ca urmatoarele tari prezinta riscul de a inregistra victime ale acestei inselaciuni: toate statele europene, Australia, Canada, China, SUA, cetatenii teritoriilor britanice, Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Island,a Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia sau Elvetia.

Cea de-a 30-a editie a Jocurilor Olimpice se va desfasura la Londra in perioada 27 iulie - 12 august.

Foto: Intactimages / EPA

Incident rusinos pentru Romania la Londra! Voluntarii romani au furat telefoanele mobile si au disparut... JO Londra: Una dintre favoritele probei de 1.500 de metri, suspendata pentru dopaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x