Antena Căutare

Au plecat copii, s-au întors eroi! Cu au fost primiți acasă semifinaliștii Campionatului European. Ianis Hagi: „Nu credeam că am făcut mândră atâta lume”

Naţionala U21, semifinalişti la Campionatul European de tineret, s-a întors acasă. Zeci de suporteri au venit să-i susţină pe cei care au scris istorie cu lacrimi, după mai bine de 50 de ani.

Naţionala U21, semifinalişti la Campionatul European de tineret, s-a întors acasă. Zeci de suporteri au venit să-i susţină pe cei care au scris istorie cu lacrimi, după mai bine de 50 de ani.

Componenţii reprezentativei under 21 a României, semifinalişti la Campionatul European de tineret, au revenit în ţară, noaptea trecută, după participarea la competiţia din Italia şi San Marino.

Ianis Hagi a declarat, noaptea trecută, la revenirea în ţară după participarea la Campionatul European de tineret, că nu se aştepta ca la aeroport să fie prezenţi atât de mulţi fani şi că este mândru şi fericit.

„Este ceva unic, abia aşteptăm şi următorul turneu final. E incredibil, nu credeam că am făcut mândră atâta lume. Suntem fericiţi, pentru ei jucăm, pentru o ţară întreagă jucăm şi suntem fericiţi. Mai avem de muncit, avem foame de rezultate, avem foame de trofee”, a spus Hagi.

Jucătorii au cântat apoi împreună cu fanii.

Naţionala under 21 a României a ajuns până în semifinale la Campionatul European, după ce a câştigat grupa C (4-1 cu Croaţia, 4-2 cu Anglia, 0-0 cu Franţa). În penultimul act al competiţiei, tricolorii au fost învinşi cu 4-2 de Germania.

Sursa video: Antena Stars

CFR Cluj l-a adus pe mijlocaşul francez Michael Pereira... Răzvan Lucescu a semnat un contract cu echipa saudită Al Hilal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x