Antena Căutare

Aurelio Andreazzoli va fi demis de la Genoa (Gazzetta dello Sport)

Antrenorul Aurelio Andreazzoli va fi demis de la conducerea tehnică a echipei Genoa, la care activează portarul Ionuţ Radu, a scris, luni, gazzetta.it.

Antrenorul Aurelio Andreazzoli va fi demis de la conducerea tehnică a echipei Genoa, la care activează portarul Ionuţ Radu, a scris, luni, gazzetta.it.

Andreazzoli a preluat Genoa la 1 iulie, când a semnat un contract pe doi ani, el înlocuindu-l pe Cesare Prandelli.

Sub conducerea antrenorului de 65 de ani, rezultatele au fost foarte slabe. Formaţia genoveză este într-o situaţie foarte rea în campionat, ocupând locul 19, penultimul, cu cinci puncte după opt etape.

Ultima înfrângere, scor 1-5, în deplasare, cu Parma, suferită duminică, va pune probabil capăt mandatului tehnicianului, iar Gazzetta delo Sport precizează că anunţul demiterii ar putea fi făcut chiar luni.

Potrivit sursei citate, Gennaro Gatusso a refuzat a doua oară să antreneze Genoa. În aceaste condiţii, preşedintele Enrico Preziosi s-a orientat către Massimo Carrera, cu care a avut deja o întâlnire.

Tehnicianul de 55 de ani are puţină experienţă ca antrenor principal. Carrera a fost o scurtă perioadă pe banca echipei Juventus, când Antonio Conte şi secundul său Angelo Alessio au fost suspendaţi, în 2012, pentru că nu au raportat meciuri aranjate de care au avut cunoştinţă.

De atunci, Massimo cCarrera a fost asistent la naţionala Italiei şi la Spartak Moscova. La formaţia moscovită, Carrera a devenit principal în vara anului 2016, reuşind cea mai mare preformanţă din cariera lui, titlul la finalul sezonului 2016/2017. În 2018, după mai multe rezultate slabe, el a fost demis.

Pe lista lui Preziosi pentru postul de antrenor al "grifonului" mai sunt Francesco Guidolin, Gigi Di Biagio (prezent, duminică, în tribune la meciul cu Parma), Thiago Motta şi Davide Nicola.

Sursa : news.ro

Feşnic şi Avram, delegaţi în UEFA Youth League... Preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal vrea să testeze un dispozitiv de identificare a persoanelor care proferează j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x