Antena Căutare

Australian Open 2021. Serena Williams, gest neașteptat după înfrângerea în fața japonezei Naomi Osaka. De ce a izbucnit în lacrimi

Serena Williams a început să plângă la conferința de după meciul din Australian Open, în care a fost înfrântă de Naomi Osaka.

Serena Williams, pe terenul de tenis, la Australian Open 2021 Galerie
Serena Williams a fost eliminată din semifinalele Australian Open 2021 | gettyimages.com

Serena Williams, locul 11 în WTA, s-a întâlnit pe teren, în semifinalele Australian Open cu Naomi Osaka, locul 3 în WTA. Japoneza a învins-o pe tenismena americană cu un scor de 6-3, 6-4.

Așadar, după ce a învins-o pe Simona Halep în sferturi, Serena Williams a fos tși ea eliminată de la primul turneu de Grand Slam din anul 2021.

După meci, Serena Williams a răspuns mai multor întrebări, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: Australian Open 2021. Ce a făcut Serena Williams înainte de meciul cu Simona Halep. Ipostazele în care a fost surprinsă sportiva

Tenismena a fost întrebată dacă gestul pe care l-a făcut după încheierea celui de-al doilea set și anume acela de a-și duce mâna la inimă în fața publicului reprezintă un gest de adio. Serena a precizat că dacă ar fi să-și ia <adio> nu ar spune nimănui.

Serena Williams, cu ochii în lacrimi la conferința de presă de la Australian Open 2021

Tenismena în vârstă de 38 de ani a precizat că diferența în meci a fost dată de câteva erori făcute de ea:

„Nu aş putea spune că am fost nervoasă. Diferenţa a fost făcută de erori, azi, multe erori din partea mea, am avut oportunitatea de a conduce cu 5-0, dar cu atâtea erori... Am simţit tot turneul că lovesc bine mingea, chiar şi azi în primele două gameuri am jucat bine, am avut atâtea oportunităţi, nu ştiu... Au fost multe greşeli, greşeli uşoare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Citește și: Simona Halep, program încărcat în perioada următoare. Ce urmează după eliminarea de la Australian Open

Jucătoarea din SUA a menționat că i-a făcut plăcere să revadă publicul din Australia.

Publicul australian este atât de uimitor, a fost frumos să-l reîntâlnesc. (n.r. - despre faptul că gestul ei de a-şi pune mâna la inimă în faţa spectatorilor ar putea fi interpretat ca un <adio>) Dacă ar fi să-mi iau vreodată <adio>, nu aş spune nimănui", a declarat Williams.

Citește și: Australian Open 2021. Simona Halep, prima reacție după înfrângerea în fața Serenei Williams. Ce a declarat după eliminare

Întrebată despre motivul pentru care a comis atâtea greșeli, Serena Williams a răspuns: „Nu ştiu, am terminat! Acela a fost momentul în care tenismena a izbucnit în lacrimi și s-a ridicat de la masă, îndreptându-se spre ieșire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a spus Serena Williams după meciul împotriva Simonei Halep

Serena Williams a învins-o pe Simona Halep în sferturile de la Australian Open 2021.

„Am realizat că fac prea multe greșeli neforțate în game-urile pe care le-am pierdut și m-am gândit că am oportunitatea de a juca mai bine. Mi-am propus să rămân în meci și asta am și făcut. A fost cel mai bun meci al meu în acest turneu. Cu siguranță, trebuia să fie cel mai bun, pentru că jucam cu numărul 2 mondial. Știam că trebuie să joc mai bine, așa că am făcut-o și sunt mândră de asta”.

Serena Williams a precizat că nu s-a concentrat pe defensivă.

„Nu ne-am concentrat în mod special pe asta (n.r. pe defensivă), dar anul trecut antrenorul meu Mouratoglou mi-a vorbit mult despre cum să fiu mai bună pe apărare. Totuși, nu am muncit la asta atât de mult în presezon. Am încercat doar să mă recuperez, să mă fac mai bine. Sunt capabilă să fac salturi și îmbunătățiri în jocul meu suficient de repede”, a declarat Serena Williams, după victoria împotriva Simonei Halep, în sferturile de la Australian Open 2021.

Novak Djokovic se mândrește cu o soție superbă. Cum a început povestea de dragoste între tenismen și Jelene Djokovic... Simona Halep, cu câți bani pleacă acasă după eliminarea de la Australian Open 2021. Suma uriașă care îi intră în buzunar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x