Căutare Live

Avionul privat care îl transporta pe patronul clubului Liverpool a ieşit de pe pistă pe Aeroportul John Lennon

Avionul privat de tip Bombardier BD-700-1A11 Global 6000, în care se aflau miliardarul Mike Gordon, unul dintre proprietarii clubului campion al Europei, FC Livepool, şi trei membri ai echipajului, a ieşit de pe pistă la aterizarea pe Aeroportul John Lennon, informează mirror.co.uk.

Aeronava venea de la aeroportul Hanscom Field din Bedford (Massachusetts), iar incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei locale 06.00 (08.00, ora României).

Aeroportul John Lennon a fost închis, multe zboruri fiind întârziate sau anulate. Aeronavele care urmau să aterizeze la Liverpool au fost redirecţionate la Manchester.

"Pot confirma că în jurul orei 06.00 un avion privat cu patru persoane la bord - echipajul şi un pasager - a aterziat cu bine, dar a ieşit de pe pistă şi a ajuns pe iarbă. A derapat de pe pistă din motive necunsocute încă. Nu există răniţi, dar din cazua locului unde a ajuns a trebuit să închidem pista. Pasagerii sunt rugaţi să verifice programul zborurilor lor înainte de călătorie", a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului din Liverpool.

Omul de afaceri american nu a păţit nimic.

"Mike este foarte bine. Nu au fost răniţi şi vrea să-şi exprime aprecierea extraordinarului staff al Aeroportului John Lennon şi serviciilor de urgenţă pentru modul în care au acţionat la acest incident, făcâdu-l o experienţă fără urmări", a afirmat un apropiat al lui Gordon.

Mike Gordon este al doilea acţionar al Fenway Sports Group, societatea care deţine cluburile FC Liverpool şi Boston Red Sox. El are aproximativ 12 la sută din acţiuni şi numai John Henry deţine mai multe ca el, aproximativ 40 la sută.

Însă Gordon este cel care se ocupă de clubul englez, împreună cu preşedintele executiv Peter Moore.

Sursa : news.ro

Ana Bogdan, în sferturile turneului de la Dubai, după ce a eliminat-o pe Viktoria Kuzmova, locul 52 WTA, a doua favorită... WTA: Ashleigh Barty, jucătoarea anului 2019, premiu pentru care a fost nominalizată şi Halep; Andreescu, debutanta anulu...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri