Antena Căutare

Barcelona - Osasuna 8-0 / Meci de povestit nepotilor. Vezi celelalte rezultate din Spania!

Messi, cu un hattrick si David Villa, cu o dubla, au fost cei mai buni jucatori de pe teren.

Barcelona a revenit cu stil dupa ultimele doua egaluri (2-2 cu Milan in Champions League si 2-2 cu Zaragoza in campionat) si a predat o lectie de fotbal celor de la Osasuna, pe Camp Nou. S-a terminat 8-0, dupa ce catalanii au intrat la cabine cu un avantaj de 5 goluri.

Lionel Messi a deschis scorul dupa numai cinci minute de joc, apoi i-a pasat decisiv lui Fabregas pentru golul doi al catalanilor. Era abia minutul 13! David Villa a facut 3-0 dupa ce a pacalit pasul la ofsaid al oaspetilor si s-a jucat cu portarul(34). Roversio si-a trimis mingea in proprie poarta cu cinci minute inainte de pauza, iar peste numai doua minute Messi a facut 5-0, completand astfel o repriza de cosmar pentru Osasuna.

Catalanii nu au scazut turatiile nici in mitanul secund: Xavi (57), David Villa (76) si Messi (79) au inscris pentru o victorie de poveste a Barcei in fata propriilor fani. A fost pentru prima oara dupa 15 ani cand formatia blaugrana isi rasfata fanii cu o victorie atat de clara.

Reperele meciului:

- Guardiola a ajuns la victoria cu numarul 50 pe Camp Nou
- Victor Valdes a bifat astazi victoria cu numarul 200
- Messi a ajuns la 11 meciuri in care marcheaza cel putin 3 goluri
- Barcelona castiga dupa 15 ani la o diferenta de 8 goluri pe Camp Nou. Cele mai mari diferente in acest timp au fost: cu Valladolid (6-0), Málaga (6-0), Atlético Madrid (6-1), Zaragoza (6-1), Sporting Gijon (1-6), Real Madrid (2-6), Espanyol (1-5), Deportivo (5-0), Sevilla (5-0), Real Sociedad (5-0) si Villarreal (5-0)

In celelalte meciuri desfasurate astazi s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

Granada - Villareal 1-0
Mallorca - Malaga 0-1
Sporting Gijon - Valencia 0-1
Barcelona - Osasuna 8-0
Sevilla - Real Sociedad 1-0

sursa: gsp

foto: Intact Images / EPA

Dinu Gheorghe: "Eu i-am vazut pe dinamovisti doar la Vaslui si la returul cu Vorskla"... Duelul galbenilor, decis de un fost visiniu / FC Brasov - Petreolul Ploiesti 1-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x