Antena Căutare

Barcelona - Real Madrid 3-2/ Catalanii se impun in prima mansa din Supercupa Spaniei

Prima confruntare dintre titanii fotbalului mondial, Barcelona si Real Madrid, a fost castigata de catalani, care s-au impus in mansa tur din Supercupa Spaniei, pe Camp Nou, cu scorul de 3-2.

Pentru FC Barcelona au marcat Pedro '57, Messi '70 (penalti) si Xavi '78, iar pentru Real Madrid au inscris Cristiano Ronaldo '55 si Di Maria '85.

Dupa o prima repriza echilibrata, starul galacticilor, portughezul Cristiano Ronaldo, a deschis scorul in minutul 55, cu o lovitura de cap, dupa ce a fost scapat din marcaj de Busquets.

Catalanii nu s-au pierdut cu firea si in aproximativ 20 de minute au marcat de trei ori in poarta lui Iker Casillas. La numai doua minute de la avantajul oaspetilor, Pedro a fost lansat excelent in adancime, iar tanarul atacant a restabilit egalitatea. In minutul 68, Iniesta a fost faultat in careu de Sergio Ramos, iar Lionel Messi i-a adus in avantaj pe catalani. Zece minute mai tarziu, Iniesta a facut o cursa exceptionala si i-a pasat excelent lui Xavi, care a inscris pentru 3-1.

Galacticii au redus din diferenta in minutul 85, dupa o gafa uriasa a portarului catalanilor. Valdes a primit o pasa de la un fundas, insa a preluat larg si fiind presat de Di Maria a pierdut mingea. Argentinianul a profitat si a inscris.

Episodul al doilea din confruntarea Real Madrid – FC Barcelona va avea loc miercuri, 29 august.

Au evoluat echipele:

FC Barcelona: Valdes- Alves, Piqué, Mascherano, Adriano- Xavi (Fabregas '83), Busquets, Iniesta- Pedro (Alba '87), Messi, Alexis (Tello '72). Antrenor: Tito Vilanova

Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Albiol, Ramos, Coentrao- Xabi Alonso, Khedira- Callejon (Callejon '66), Özil (Marcelo '82), C. Ronaldo - Benzema (Higuain '61). Antrenor: Jose Mourinho

Dinamo si FC Vaslui au sanse minime de calificare in grupele Europa League... Europa League: Athletico Bilbao a facut scor cu HJK Helsinki / Slask - Hannover 3-5. Vezi rezultatele si marcatorii tutu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x