Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Becali nu vrea CSU Craiova în play-off şi nu consideră Astra Giurgiu o contracandidată a FCSB la titlu. El doreşte să-l transfere pe Vinicius de la CFR Cluj

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că nu doreşte ca formaţia CS Universitatea Craiova să se califice în play-off-ul Ligii I. În acelaşi timp, el nu consideră echipa Astra Giurgiu o contracandidată la titlu.

"Cine mi-aş dori să rămână pe dinafară? Gaz Metan e de acolo, Viitorul este naşul meu, nu mă interesează Viitorul, dar ar suferi el şi atunci nu vreau să sufere el, Botoşaniul e prietenul Iftime şi cine mai este? Craiova. Dintre toate, Craiova mi-ar plăcea. Dar Craiova nu cred (n.r. - că va rata play-off-ul), a declarat Becali, la Pro X.

El a precizat că va cere peste doi ani 70 de milioane de euro pe Florinel Coman: "Coman, peste doi ani, eu cer 60-70 de milioane pe el. Îl ţin acum, nu îl vând, fac şi performanţă cu el şi să iau şi pe el 50-60-70 de milioane. Acum, cer 30, dar dacă îl ţin iau şi dublu şi fac şi performanţă aşa."

Gigi Becali vrea din nou să-l transfere pe mijlocaşul dinamovist Dan Nistor, gratis dacă se poate.

"E singurul jucător pe care aş vrea să-l iau, atât. Dacă omul (n.r. - Ionuţ Negoiţă), vinde Dinamo cu un leu, de ce să nu ia ceva bani? Poate să vândă nişte jucători, să ia ceva bani şi să o lase. Ce-l mai interesează pe om? Omul a zis <atât am putut să fac>, omul e de bună credinţă. Pe Nistor vreau să-l iau liber. Are salariu mare, trebuie să-l lase, ce să facă în play-out cu salarii mari, nu trebuie să-i ţină", a spus Becali, care a adăugat că nu îl mai interesează jucătorul Astrei Constantin Budescu.

Omul de afaceri nu crede că Astra Giurgiu este o contracandidată la titlu, pentru că nu se poate câştiga campionatul "cu călcâie şi cu fantezii", referindu-se la golul marcat de Begue în meciul cu Academica Clinceni.

"Nu o văd pe Astra... Ca să ai pretenţie la campionat trebuie să ai jucători valoroşi sau jucători cu experienţă, puternici. CFR-ul asta are, jucători cu experienţă, puternici. Nu sunt foarte valoroşi, cu excepţia lui Omrani, mă refer din punct de vedere valoric dacă vrei să-i vinzi. Numai pe Omrani ar putea să ia bani. Sau să ai jucători de valoare cum avem noi. La Astra, este Alibec care e adevărat că e jucător valoros, este şi Budescu jucător valoros. Dar campionatul nu se ia aşa, cu călcâie şi cu fantezii. Campionatul se ia cu luptă şi război. La mine, dacă vii să joci la FCSB, trebuie să laşi o picătură de sânge pe iarbă. Dacă nu laşi o picătură de sânge pe iarbă - metaforic vorbind - sau nu laşi picături de transpiraţie pe gazon, nu joci la mine", a afirmat el.

Becali şi-a exprimat interesul pentru fundaşul Paulo Vinicius de la CFR Cluj: "(n.r. - despre fundaşi centrali) Vreau ceva mai puternic, vreau ceva gen Szukala, gen Varela, care sare sare şi dă cu capul şi spulberă adversarul. Mie nu-mi trebuie jucători din străinătate, lasă, de aici, din România. Pe Vinicius vreau eu să-l iau, dacă aş putea. Păi îl mai pot da ei dacă nu mai pot face transferuri? Pot să-l dea, că au 4-5 fundaşi centrali, e posibil să-l dea. Dacă pot să-l iau, pe Vinicius îl iau."

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. A fost ultima partidă din 2019 din primul eşalon.

La finalul anului, lider în clasament este CFR Cluj, cu 44 de puncte. Pe locul doi se află Astra Giurgiu, cu 40 de puncte, FCSB este pe trei, cu 39 de puncte şi un joc mai puţin, iar Universitatea Craiova se află pe poziţia a patra, cu 37 de puncte. Gaz Metan Mediaş ocupă locul 5, cu 36 de puncte, FC Viitorul este pe locul 6, cu 35 de puncte, iar pe locul 7 este clasată FC Botoşani, cu 32 de puncte.

Sursa : news.ro

Recomandari