Antena Căutare

Bogdan Andone, noul antrenor al echipei Astra Giurgiu

Fostul antrenor al FCSB Bogdan Andone a fost numit la conducerea tehnică a echipei Astra Giurgiu, urmând a-l înlocui pe Dan Alexa. informează digisport.ro.

Fostul antrenor al FCSB Bogdan Andone a fost numit la conducerea tehnică a echipei Astra Giurgiu, urmând a-l înlocui pe Dan Alexa. informează digisport.ro.

Andone, 44 de ani, va fi ajutat la Astra se secunzii Vasile Maftei şi Octavian Chihaia.

Bogdan Andone a condus echipa bucureşteană în şapte partide oficiale în acest sezon, înregistrând patru victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri.

Andone şi-a anunţat demisia de la FCSB, la 1 august, după meciul retur cu Alaşkert, scor 2-3, din preliminariile Ligii Europa.

Formaţia Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt, în etapa a XII-a a Ligii I.

Astra a acumulat 16 puncte şi ocupă locul 7 în clasament, la egalitate cu FC Botoşani, de pe locul 6.

După partida de luni, patronul grupării Astra Giurgiu, Ioan Niculae, i-a cerut antrenorului Dan Alexa să renunţe la conducerea tehnică a echipei, în urma remizei cu AFC Hermnnstadt.

"Vorbiţi cu Alexa, el nu ştie să facă echipa, nu eu! Să renunţe el!", le-a aruncat Niculae jurnaliştilor, după meci.

Sursa : news.ro

Stefano Pioli, noul antrenor al echipei AC Milan... Vivo a întrerupt colaboarea cu NBA după scandalul provocat de Daryl Morey...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x