BOMBA ANULUI: FCSB redevine Steaua ?! Anghel Iordănescu face o dezvăluire incredibilă

La începutul lui 2017, Gigi Becali anunța oficial că echipa sa, antrenată atunci de Laurenţiu Reghecampf, se va numi FCSB. Decizia venea după ce în data de 21 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis lui Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF).

La niciun an de atunci, Anghel Iordănescu aruncă în aer situaţia tensionată dintre CSA Steaua şi FCSB şi anunţă că Gigi Becali ar putea să se împace cu Armata şi să redobândească numele, emblema şi palmaresul.

”Vă mărturisesc ceea ce mi-a spus Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB mi-a spus că el crede şi speră că mai devreme sau mai târziu va ajunge la o înţelegere cu Armata. Va recupera tot ce are el de recuperat, siglă, palmares şi tot ce a implicat acest scandal. Mi-e greu să fac o afirmaţie, nu sunt implicat, nu am nicio legătură cu FCSB şi evit să fac mai multe comentarii”, a declarat Iordănescu la Europa FM

"Roş-albaştrii" s-au înscris şi în actualul sezon al cupelor europene, cu noul nume, FCSB, iar UEFA le recunoaşte palmaresul complet al Stelei, inclusiv Cupa Campionilor din 1986.

Sub oblăduirea lui Marius Lăcătuș, Ministerul Apărării Naţionale a înfiinţat o nouă echipă în vară în liga a 4-a, CSA Steaua, despre care pretinde că ar avea palmaresul clubului din Ghencea de până în 2003.

După un tur din Liga a 4-a, CSA Steaua e lider în seria sa și are șanse mari să promoveze în următorul eșalon valoric.

Ultimele știri