Antena Căutare

Bosnia – România în UEFA Nations League. Rezumatul meciului încheiat cu scorul de 1-0. Edi Iordănescu: "Meritam un egal!"

Naționala de fotbal a României și-a continuat traseul dezamăgitor în grupa B din cadrul UEFA Nations League. După ce în prima confruntare, tricolorii au cedat pe terenul Muntenegrului, scor 0-2, acum au pierdut cu 0-1, în deplasare, împotriva selecționatei Bosniei.

Prima reprezentativă a României mergea în Bosnia cu un egal și două eșecuri de la venirea lui Edi Iordănescu. Rezultate care nu au făcut altceva decât să le afecteze și mai tare moralul jucătorilor, iar la momentul meciului atmosfera era una tensionată în vestiar.

Bosnia – România la UEFA Nations League. Un nou eșec pentru naționala antrenată de Edi Iordănescu

Gazdele au început în forță și, în minutul 6, după o neînțelegere dintre Vlad Chiricheș și portarul Florin Niță, care ne aducea aminte de momentele de groază din meciul cu Muntenegru, bosniacii puteau deschide scorul.

Contrar cursului jocului, tricolorii au ratat prima mare ocazie a meciului în minutul 16, atunci când după o eroare uriașă a gazdelor, mingea a ajuns la Pușcaș care a avansat spre poartă, și după ce a trecut de Sehic a trimis slab, iar un apărător advers a reușit să respingă.

Elevii antrenați de Edi Iordănescu au prins curaj și în minutul 37 au ratat o nouă ocazie mare. Pușcaș a trimis cu capul, Sehic a respins în față, iar Burcă a recuperat mingea și a șutat puțin pe lângă poartă.

După pauză, tricolorii au intrat pe teren cu o atitudine cu totul schimbată și după un gol anulat al lui Ahmedhodzic, gazdele aveau să treacă în avantaj în minutul 69. Niță a respins greșit balonul în față chiar la picioarele lui Prevljak, iar jucătorul bosniac nu a ezitat și a trimis mingea în poartă.

După primirea golului naționala antrenată de Edi Iordănescu nu a reușit să mai pună un pericol prea mare la poarta gazdelor, iar meciul s-a încheiat cu o nouă înfrângere pentru tricolori.

Echipele de start:

Bosnia Herţegovina:
12. Šehić – 4. Sušić, 16. Ahmedhodžić, 6. Saničanin, 2. Ćivić – 21. Prcić, 13. Cimirot, 14. Gojak – 20. Stevanović, 11. Džeko-cpt., 23. Duljević. . Antrenor Ivaylo Petev

România: 1. Niță – 4. Manea, 17. Rus, 6. Chiricheș-cpt., 15 Burcă, 3. Camora – 14. M. Marin, 8. Cicâldău, 18. R. Marin – 10. Maxim – 9. Pușcaș. Antrenor Edward Iordănescu

Declarațiile selecționerului Edi Iordănescu de la finalul meciului cu Bosnia: ”Meritam un egal!”

În urma acestui rezultat, România ocupă ultimul loc în grupă cu zero puncte din două meciuri. Pentru elevii lui Edi Iordănescu mai urmează alte două jocuri în luna iunie .

În Liga Naţiunilor, programul României cuprinde două meciuri în luna iunie şi două în septembrie:

11 iunie 2022
Muntenegru – Bosnia și Herțegovina 16:00
ROMÂNIA – Finlanda 21:45.

14 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Muntenegru 21:45.

23 septembrie 2022
Bosnia și Herțegovina – Muntenegru 21:45
Finlanda – ROMÂNIA 21:45

26 septembrie 2022
Muntenegru – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina 21:45

Află cele mai noi informații despre naționala de fotbal a României pe as.ro! Meciul România – Finlanda se vede sâmbătă, 11 iunie, de la 21:45 pe Antena 1 si AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x