Antena Căutare

Bronzul cu echipa, mai important pentru Ponor decat argintul de la sol

Catalina Ponor a facut o declaratie surprinzatoare la revenirea in tara dupa Jocurile Olimpice de la Londra. Gimnasta a declarat pe Aeroportul International „Henri Coanda”, gimnasta a declarat ca bronzul pe care l-a obtinut cu echipa este mai important pentru ea decat argintul de la sol.

„Ma bucur ca am putut sa aduc Romaniei o medalie individuala. Pentru mine mai importanta a fost cea obtinuta cu echipa”, a spus Ponor, citata de Mediafax.

Catalina Ponor a explicat si ce s-a intamplat la barna, aparat la care, in urma unei contestatii a gimnastei americance Alexandra Reisman, sportiva romanca a ramas fara medalia de bronz: „Ma bucur că am putut sa dau dovada de tarie de caracter si am putut sa trec peste ce s-a intamplat la barna. Nu vreau sa vorbesc de ce s-a intamplat in concurs. Ce a fost, a fost. In primul rand, eu mi-am facut greselile. Daca nu existau, atunci nu exista nici aceasta problema”.

Foto: Intact Images

Ceremonia de inchidere JO 2012: o celebrare a celor mai buni entertaineri britanici. Vezi cine a facut senzatie aseara l... JO 2012: Sportul si fast-food-ul nu fac casa buna, insa ii rasfata pe olimpici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x