Antena Căutare

Canada: Patru persoane au fost împuşcate, două fiind rănite grav, la parada de celebrare a echipei de baschet Toronto Raptors

Patru persoane au fost împuşcate în Toronto, la parada de celebrare a titlului NBA câştigat de echipa locală de baschet Toronto Raptors, a informat poliţia, relatează BBC.

Mii de fani ai sportului au umplut centrul oraşului, în piaţa Nathan Phillips. La un moment dat s-au auzit împuşcături iar mai multe persoane au fugit pentru a se adăposti. Evenimentul a fost întrerupt, organizatorii încercând să calmeze oamenii.

Trei persoane au fost arestate. Autorităţile au cerut publicului să trimită imagini de la eveniment pentru a ajuta investigaţia.

Poliţia a informat pe Twitter că niciuna dintre victime nu are răni care le-ar pune în pericol viaţa, dar două persoane au fost rănite grav.

Poliţia a precizat şi că a găsit două arme la faţa locului.

Până la două milioane de fani au participat conform estimărilor la celebrările Toronto Raptors.

Raptors, singura echipă canadiană din campionatul de baschet din SUA – NBA – au câştigat campionatul după ce au învins joi în finală pe Golden State Warriors şi au devenit astfel singura echipă canadiană care câştigă titlul NBA.

Primarul din Toronto, John Tory, a afirmat că este „dezamăgit” că evenimentul a fost umbrit de incidentul cu împuşcăturile. Jucătorii Toronto Raptors au participat la paradă, mergând printre oameni în autocare deschise.

Sursa : news.ro

Michel Platini a fost arestat! Scandal uriaș în fotbalul mondial... Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Ana Bogdan, pe tabloul principal la BRD Bucharest Open 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x