Antena Căutare

Carles Puyol a refuzat postul de director sportiv la FC Barcelona

Fostul internaţional Carles Puyol a anunţat, pe contul său de Twitter, că a refuzat postul de director sportiv al FC Barcelona.

Fostul internaţional Carles Puyol a anunţat, pe contul său de Twitter, că a refuzat postul de director sportiv al FC Barcelona.

“În ultimele săptămâni au apărut ştiri cu privire la posibila mea cooptare în FC Barcelona ca director sportiv. De aceea mă simt obligat să anunţ toată familia Barcelonei că, după ce am reflectat mult, am decis să nu accept oferta clubului. Nu a fost o decizie uşoară, am spus mereu că mi-ar plăcea să revin la ceea ce consider că este casa mea, dar diverse proiecte personale în care sunt implicat m-ar împiedica în aceste momente să mă dedic total clubului, aşa cum ar trebui”, a scris Puyol.

Carles Puyol, în vârstă de 41 de ani, a jucat toată cariera de senior la FC Barcelona.

Sursa : news.ro

Sorana Cîrstea în semifinale la Taşkent, turneu pe care l-a câştigat în urmă cu 11 ani... Irina Begu a fost eliminată în sferturile de dublu de la Taşkent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x