Antena Căutare

Castigatoarea Cupei Mondiale va incasa 30 de milioane de dolari

FIFA a alocat 420 de milioane de dolari pentru federatiile participante la aceasta editie a Campionatului Mondial . Din suma totala, formatia care va ridica trofeul va primi 30 de milioane de dolari.


Suma pentru CM 2010 este de 10 ori mai mare decit cea din urma cu 28 de ani, de la Mondialul din Spania , disputat in 1982.

Vicecampioana va primi 24 de milioane de dolari, seminfinalistele vor primi 20 de milioane de dolari, echipele care ajung in sferturile de finala vor primi 18 milioane, echipele care ajung in optimi primesc 9 milioane de dolari, iar 8 milioane de dolari vor fi repartizati catre formatiile care joaca in faza grupelor.

In plus, fiecare formatie participanta al Mondial va primi inca un milion de dolari, drept contributie pentru organizarea competitiei. Este prevazuta si repartizarea a 40 de milioane de dolari cluburilor de la care provin jucatorii care iau parte la Mondial, informeaza as.com.

sursa:gsp
Oficial: Rafa Benitez este noul antrenor al formatiei Inter Milano... VIDEO Portugalia - Mozambiq 3-0/ Victorie umbrita de accidentarea lui Nani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x