Antena Căutare

Cât să mai reziste? Un suporter stelist a zis că-şi lasă soţia la televizor în zilele de Champions League :)

După 23 de partide în care Steaua n-a mai simţit gustul victoriei, un suporter al roş-albaştrilor a luat o decizie istorică

După 23 de partide în care Steaua n-a mai simţit gustul victoriei, un suporter al roş-albaştrilor a luat o decizie istorică! Supărat că ultimul succes al echipei lui favorite în cea mai importantă competiţie europeană, acesta i-a predat, în mod oficial, telecomanda soţiei în zilele de Champions League.

"E o durere inimaginabilă. După ani la rând în care, la 21:45, eram cu ochii pe Ligă, am ajuns în situaţia în care i-am lăsat televizorul nevestei. Ea şi-aşa ţine cu Dinamo, deci n-avea la ce să se uite", a spus, cu lacrimi în ochi, bucureşteanul.

Şi asta nu este totul! Din 2006, de când Steaua câştiga ultima dată în Champions League, bărbatul avea ca rington celebrul "Du-te, Dică". L-a înlocuit acum cu mai noul "Du-te, Ligă"!

*Textul este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Chiar dacă steliştii şi-ar fi dorit, rezultatele sunt cât se poate de reale!

Bogan Marișca, pilot de raliuri, premiat la Paris... Vor lăcrima cărţile dacă le va deschide! Impresarul Dumitru Tudor, rugat să se întoarcă în clasa întâi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x