Antena Căutare

Ce agenții de pariuri online ne recomandă expertul Cădar Marius?

Există multe case de pariuri online licențiate în România, însă acest lucru nu înseamnă că toate acestea sunt și la fel de bune.

Există multe case de pariuri online licențiate în România, însă acest lucru nu înseamnă că toate acestea sunt și la fel de bune. Specialistul Cădar Marius, fondator al comunității pariorilor din România, ne-a dezvăluit care sunt agențiile de pariuri online la care joacă și ne-a spus de ce le și recomandă pe acestea pariorilor de la noi din țară.

Expertul care se bucură de peste 15 ani de experiență în pariuri ne-a mărturisit că: „Șansele de câștig sunt cu până la 20% mai mari atunci când alegi să pariezi online. Nu ai taxe de plătit la fiecare bilet jucat și nici impozit pentru fiecare bilet câștigător. Dacă mai luăm în calcul ofertele în care cotele sunt mai mari decât de obicei (sunt cazuri în care marja de câștig oferită este de 100%), deja vorbim despre cote maxime! Per total, șansele tale de câștig cresc semnificativ!”.

Primul autor al unei cărți dedicate pariurilor sportive ce se tipărește în România a mai trans încă un semnal de alarmă pentru pariorii care doresc să trateze cu seriozitate acest fenomen: „De-a lungul anilor am pariat la sute de case de pariuri sportive online și am ajuns la concluzia că nu este suficient să ai cont la o singură agenție pentru a putea câștiga la pariuri online pe termen lung. Fiecare operator are punctele sale forte, dar niciunul nu excelează la toate capitolele. De aceea, pentru a-ți mări șansele de câștig îți recomand să joci la casele de pariuri recomandate de mine – sunt cele la care joc și eu,” a declarat Cădar Marius, unul dintre primii pariori de pe online de la noi din țară.

ACESTEA SUNT CELE 5 AGENȚII DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE SPECIALISTUL CĂDAR MARIUS:

Netbet (L1160651W000195) – se remarcă prin oferta extrem de bogată de pariuri live, cele aproape 250 de jocuri de cazinou, suportul excelent în limba română și prin frecvența cu care lansează noi oferte.

Betano (L1170664W000663) – impresionează prin intermediul ofertei „Marjă 0%”, care le oferă zilnic jucătorilor câteva meciuri de fotbal, tenis, volei și baschet la care operatorul are 0% marjă de câștig, dar și prin aplicația pentru iOs, care permite plasarea pariurilor prin comandă vocală.

Betfair (L1160655W000329) – deține singura platformă de Betting Exchange licențiată în România, care îți permite practic să cumperi și să vinzi cote; în plus, în secțiunea de pariuri tradiționale poți să-ți asiguri biletul, să închizi pariul parțial sau total și să-ți generezi bilete cu ponturi populare din fotbal.

Sportingbet (L1160656W000327) – nu ai cum să nu fi tentat să joci la concursul Predictorul Fotbalului, care pune la bătaie săptămânal câștiguri de până la 65.000 RON, la care intrarea este gratuită pentru toți utilizatorii activi!

Unibet (L1160657W000330) – dacă ești un globe-trotter al jocurilor de noroc online, vei aprecia platformele de pariuri sportive, poker, casino ș bingo ale acestui operator, care te va impresiona și prin funcția Action Betting, care favorizează trăirea pariurilor live la intensitate maximă!

Vrei să pariezi dar ți-e frică să începi?

Ai impresia că trebuie să fii un fanatic al sportului pentru ca să ai succes la pariuri? Te crezi ghinionist sau ghinionistă? Nu te lăsa păcălit de părerile altora… Uite, până și Elena Hueanu a mărturisit că a câștigat 2.700 Euro la pariuri mizând numai 5 Euro. Totuși, acesta nu este tocmai stilul recomandat de joc pentru cei care vor să facă bani pe termen lung la pariuri. Important este să ne distrăm, să tratăm această activitate ca pe un hobby, iar abia după ce prindem experiență și începem să stăpânim fenomenul să ne propunem să realizăm profit pe termen lung. Însă dacă tu pur și simplu vrei să te distrezi și nu vei fi afectat în nici un fel dacă pierzi acele bilete, poți foarte bine să urmezi stilul respectiv și să speri să dai lovitura într-un anumit moment.

Dacă te uiți acum peste clasamentul final al Ligii 1, vei vedea că FC Viitorul a câștigat titlul de campioană în acest sezon. Dacă ai fi pariat la începutul sezonului 100 RON pe triumful echipei lui Gică Hagi în primul eșalon al fotbalului românesc, buzunarul tău ar fi fost acum mai bogat cu 8.100 RON. Da, pentru că echipa din Ovidiu a primit cotă 81 pentru o asemenea reușită!

Nu mai sta pe gânduri, citește sfaturile și îndrumările experților și înregistrează-te la agențiile recomandate în acest articol. Pe PariuriX.com ai la dispoziție toate resursele pentru a învăța să pariezi ca profesioniștii: în jur de 10.000 de articole interesante, 4 ghiduri educative și acces gratuit zilnic la zeci de analize și ponturi de la specialiști. Apoi, dacă vei fi disciplinat și vei respecta indicațiile furnizate de Cădar Marius și de ceilalți membrii ai comunității pariorilor din România, totul va depinde numai de efortul și de inspirația ta!

FOTO: Paolo Maldini, legenda lui AC Milan, a dat-o pe tenis! S-a calificat la primul turneu profesionist ATP... A început Liga Campionilor! Au fost stabilite meciurile din primele două tururi preliminare! Meciuri uşoare pentru român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x