Antena Căutare

Ceferin a anunţat ca termen pentru încheierea cupelor europene luna august

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a anunţat luna august ca termen pentru încheierea competiiilor Liga Campionilor şi Liga Europa, aflate acum cel puţin în faza optimilor de finală, informează lequipe.fr.

Ceferin a anunţat ca termen pentru încheierea cupelor europene luna august
Ceferin a anunţat ca termen pentru încheierea cupelor europene luna august

"Iulie-august mi se pare a fi o perioadă favorabilă pentru a încheia competiţiile noastre europene. Pe de altă parte, încheierea acestor competiţii în septembrie şi octombrie ar fi fără îndoială prea târziu", a declarat el, într-un interviu prin Skype acordat canalului german ZDF.

Totodată, Ceferin a recunoscut faptul că sezonul va fi oprit defintiv dacă autorităţile din statele europene nu vor permite reluarea meciurilor.

"Această situaţie sanitară este nemaiîntâlnită, este o situaţie specială care trebuie să ne conducă la a fi cât mai flexibili posibil cu referire la datele şi orele meciurilor. Dacă se va calma criza, vom putea începe să jucăm mai devreme. Câte un meci pentru sferturi şi semifinale... E o posibilitate, pe teren neutru. Organizarea unui Final Four sau Final Eight reprezintă acum nici mai mult nici mai puţin decât o opţiune. Dacă politicul ne va împiedica să jucăm din nou, nu vom avea altă alegere decât să punem punct acestui sezon", a arătat slovenul.

El a precizat că regulamentul fair-play-ului financiar a fost abandonat în această perioadă, deoarece cluburile nu mai pot să-l respecte de la începutul pandemiei de coronavirus.

Articolul continuă după reclamă

Sursa: News.ro

Federaţia Belgiană de Fotbal susţine că a găsit împreună cu UEFA o soluţie de a opri definitiv campionatul... Ceferin nu renunţă la ideea de a suspenda Belgia din cupele europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x