Căutare Live

Ceferin a anunţat ca termen pentru încheierea cupelor europene luna august

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a anunţat luna august ca termen pentru încheierea competiiilor Liga Campionilor şi Liga Europa, aflate acum cel puţin în faza optimilor de finală, informează lequipe.fr.

Ceferin a anunţat ca termen pentru încheierea cupelor europene luna august

"Iulie-august mi se pare a fi o perioadă favorabilă pentru a încheia competiţiile noastre europene. Pe de altă parte, încheierea acestor competiţii în septembrie şi octombrie ar fi fără îndoială prea târziu", a declarat el, într-un interviu prin Skype acordat canalului german ZDF.

Totodată, Ceferin a recunoscut faptul că sezonul va fi oprit defintiv dacă autorităţile din statele europene nu vor permite reluarea meciurilor.

"Această situaţie sanitară este nemaiîntâlnită, este o situaţie specială care trebuie să ne conducă la a fi cât mai flexibili posibil cu referire la datele şi orele meciurilor. Dacă se va calma criza, vom putea începe să jucăm mai devreme. Câte un meci pentru sferturi şi semifinale... E o posibilitate, pe teren neutru. Organizarea unui Final Four sau Final Eight reprezintă acum nici mai mult nici mai puţin decât o opţiune. Dacă politicul ne va împiedica să jucăm din nou, nu vom avea altă alegere decât să punem punct acestui sezon", a arătat slovenul.

El a precizat că regulamentul fair-play-ului financiar a fost abandonat în această perioadă, deoarece cluburile nu mai pot să-l respecte de la începutul pandemiei de coronavirus.

Sursa: News.ro

Federaţia Belgiană de Fotbal susţine că a găsit împreună cu UEFA o soluţie de a opri definitiv campionatul... Ceferin nu renunţă la ideea de a suspenda Belgia din cupele europene...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri