Antena Căutare

Cel mai ieftin mod de a privi lumea de sus - zborul cu parapanta!

Singura limita e cerul. O spun cei care zboara cu parapanta. Este cel mai ieftin mod de a privi lumea de sus si de a trai senzatii de neuitat. Pentru unii, e doar relaxare, pentru altii, insa, e chiar mod de viata.

Adrian iubeste zborul in egala masura si muzica. Este basistul trupei Vita de Vie. Desi concertele ii ocupa mult timp, nu rateaza nicio ocazie sa evadeze cu parapanta. A zburat prima data acum aproape doua decenii si i-a placut atat de mult, incat a facut din acest sport o pasiune.

"Iti schimba viata, categoric. Pentru unii e un hobby, pentru altii e un mod de viata, pentru unii e un sport", a spus Adi. Cand il intrebi de senzatiile traite, ii citesti entuziasmul. "E ca si cum te-ai da in leagan si, la un moment dat, leaganul merge mai departe, nu se mai intoarce inapoi, doar ca totul e amplificat de mii de ori".

Parapanta ofera cel mai accesibil mod de a zbura. Nu e nevoie decat de doua luni de pregatire, iar cursurile nu depasesc 500 de euro. Echipamentul de cumparat costa mai mult, doua mii de euro, dar poate fi si inchiriat la preturi mult mai mici. Curiosii pot zbura in tandem alaturi de un instructor autorizat, cu aproximativ 50 de euro.

Foto: paraglider.net

VIDEO FUNNY! Op, op, op! Nebunia Gangnam Style a cuprins si baschetul din Statele Unite! ... Catalina Ponor si iubitul ei au realizat un pictorial de moda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x