Antena Căutare

CFR Cluj - CSM Ramnicu Valcea 5-0 / Bastos show

Alb-visnii nu au avut nicio problema sa se impuna in fata oltenilor, demonstrand ca diferenta dintre locurile fruntase in prima divizie si cele care duc in cea de-a treia este una considerabila.

CFR Cluj a intalnit in Antalya pe CSM Ramnicu Valcea, echipa ce are ca obiectiv in acest sezon de Divizia B salvarea de la retrogradare.

Asa cum era de asteptat, jucatorii din Gruia au deschis repede scorul prin Sougou care a sutat plasat dupa o pasa a lui Rafael Bastos.

Au urmat doua goluri trase la indigo ale lui Cadu, capitanul CFR-istilor reluand cu capul dupa centrari venite din corner pentru 2 si 3-0.

Bastos a oferit alte doua pase de gol. Mai intai a sutat slab si i-a permis lui Sougou sa realizeze dubla, pentru ca inainte cu un sfert de ora de terminarea partidei sa ii trimita lui Vranjes, fostul gorjean stabilind scorul final: 5-0.

Foto: gsp.ro

Michael Ballack nu va evolua impotriva Barcelonei... Noi contre intre Gigi Becali si Ilie Stan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x