Antena Căutare

CFR Cluj l-a achizionat pe Ioan Hora de la Gloria Bistrita

Desi se afla in vederile granzilor din Capitala, Ioan Hora a fost transferat la campioana CFR Cluj, pentru care a semnat pe 5 sezoane. Fostul mijlocas al Gloriei Bistrita s-a declarat fericit de transfer si de sansa de a evolua in Liga Campionilor cu noua sa echipa.

"Ma bucur ca am ajuns aici si ca am ramas in Ardeal, aproape de casa. Sper sa ajut echipa sa cucereasca un nou event si sa facem o figura cat mai frumoasa in Champions League. Mi-am implinit un vis si abia astept sa joc in compania unor jucatori de clasa!


Va fi o concurenta serioasa, dar nu-mi este teama, am incredere in mine si sper sa ma integrez cat mai repede"
, a spus Hora pentru site-ul oficial al clubului CFR Cluj.

"Noi discutam de mai mult timp cu cei de la Bistrita pentru Hora, dar abia astazi am reusit sa definitivam transferul. Am semnat si cu Gloria Bistrita si cu Hora. El a semnat pe cinci ani cu CFR. Hora este un jucator tanar, talentat, component al echipei nationale de tineret. Speram sa aiba evolutii din ce in ce mai bune si sa faca pasul la nationala mare de la CFR Cluj", a spus presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, care a refuzat sa dezvaluie suma de transfer.

Hora a evoluat in 30 de partide pentru Gloria in sezonul recent incheiat, pentru care a reusit sa marcheze de patru ori.

Roland Garros/ Rafael Nadal vs Jurgen Melzer, in semifinale... VEZI loturile celor 32 de echipe calificate la Campionatul Mondial din Africa de Sud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x