Chase Carey, optimist în privinţa sezonului F1: Începem în Austria la 5 iulie şi ţinem între 15 şi 18 curse

Chase Carey, CEO Formula One Group, s-a arătat optimist cu privire la disputarea sezonului 2020 al F1, care ar urma să înceapă în Austria, la 5 iulie, şi să fie format dintr-un număr de curse cuprins între 15 şi 18.

"Vizăm un început de competiţii în Europa din iulie până în august şi începutul lunii septembrie, prima cursă având loc în Austria în weekendul 3-5 iulie. Septembrie, octombrie şi noiembrie ne-ar găsi concurând în Eurasia, în Asia şi în Americi, terminând sezonul în Golf în decembrie cu Bahrain înainte de tradiţionalul final de la Abu Dhabi, după ce s-au desfăşurat între 15 şi 18 curse. Vom publica calendarul finalizat cât mai curând posibil. Ne aşteptăm ca primele curse să fie fără spectatori, dar sperăm că fanii vor face parte din evenimentele noastre, pe măsură ce vom trece mai departe în calendar. Încă trebuie să rezolvăm multe probleme, precum procedurile ca echipele şi ceilalţi parteneri să intre şi să-şi desfăşoare activitatea în fiecare ţară. Sănătatea şi siguranţa tuturor celor implicaţi vor continua să fie prioritare şi vom merge înainte dacă suntem siguri că avem proceduri de încredere pentru a aborda atât riscurile, cât şi problemele posibile", a declarat el pentru site-ul oficial al F1, luni, în ziua în care a fost anunţată anularea Marelui Premiu al Franţei.

Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Franţei au anunţat anularea cursei prevăzute la 28 iunie, pe circuitul Paul Ricard, din cauza pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

"În urma declaraţiilor preşedintelui Republicii care vizează interzicerea evenimentelor majore până cel puţin la jumătatea lunii iulie şi menţinerea spaţiului Schengen închis până la o notificare suplimentară, precum şi a deciziilor recente anunţate de guvernul francez pentru a combate răspândirea Covid-19, organizatorii Marelui Premiu al Franţei - Le Castellet iau act de imposibilitatea menţinerii cursei", se arată într-un comunicat.

Până în prezent, au fost amânate sau anulate zece etape din cele 22 de etape ale acestui sezon al Campionatului Mondial de Formula 1, din cauza pandemiei de coronavirus, cursele din Australia, care era prima etapă, la 15 martie, Bahrain, Vietnam, China, Olanda, Spania, Azerbaidjan şi Canada, în timp ce Marele Premiu al Principatului Monaco şi cel al Franţei au fost anulate.

Prima etapă devine, în aceste condiţii, Marele Premiu al Austriei, din 5 iulie, pe circuitul de la Spielberg, deţinut de Red Bull. Mai mult, aici ar putea avea loc două etape, fără spectatori.

Sursa : news.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri