Căutare Live

Ciprian Deac, foarte aproape de un transfer la Rapid!

Ciprian Deac este asteptat la Bucuresti pentru a semna contractul cu Rapid. Giulestenii ii vor plati 50 la suta din contractul de 600.000 de euro pe care il are cu Schalke."Deac e un fotbalist pe care ni-l dorim. I-am facut o oferta, sintem inca la stadiul de discutii. Din ce stiu eu n-am primit un raspuns pina acum. Asteptam sa vedem ce va alege, stiu ca are si varianta CFR Cluj, cei de acolo il vor, ramine de vazut".

Rapid lucreaza la primul transfer din aceasta vara. Giulestenii sint in discutii cu Ciprian Deac, fotbalistul urmind sa vina in Giulesti pentru un sezon, sub forma de imprumut.

Deac este jucatorul lui Schalke 04, dar nu a bifat decit 4 meciuri in tricoul nemtilor si a decis sa revina in Liga 1. Salariul de 600.000 de euro al jucatorului de 25 de ani al lui Schalke va fi suportat jumatate de romani, jumatate de nemti.


sursa/foto: GSP.ro

Roland Garros: Gallovits si Begu s-au calificat in turul doi... INCENDIAR! Piturca ar fi vrut sa aranjeze pentru Craiova un "blat"!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri