Antena Căutare

Coasta de Fildes, in sferturile Cupei Africii pe Natiuni

Ivorienii si-au asigurat biletele pentru faza eliminatorie a competitiei dupa ce au invins cu 2-0 Burkina Faso, in a doua faza a grupelor, vecinii lor de pe harta fiind eliminati matematic.

Vecine pe harta, Coasta de Fildes si Burchina Faso s-au intalnit in al doilea meci al grupei B din Cadrul Cupei Africii pe Natiuni

Ivorienii, mari favoriti la castigarea trofeului, veneau dupa o victorie la limita cu Sudanul, in timp ce burkinamezii pierdusera cu Angola in primul meci.

Elefantii au deschis scorul prin Salomon Kalou, dupa o faza creata de Drogba si la care Yaya Toure a ratat reluarea.

Alain Traore, cel care marcase impotriva Angolei, ar fi putut semna egalarea, dar sutul sau a trecut pe langa poarta lui Barry.

Drogba si Gervinho au trecut pe langa dublarea avantajului, dar burkinamezii au fost salvati de pauza. Inexplicabil, in repriza a doua jucatorii lui Paula Duarte, Jonathan Pitroipa, Moumouni Dagano sau Charles Kabore s-au temut sa preseze Coasta de Fildes, amenintand poarta adversa doar prin suturi de la distanta.

Si cand meciul se indrepta spre o victorie la limita a vedetelor lui Franois Zahoui, lyonezul Bakary Kone a gresit degajarea si si-a trimis in proprie poarta, stabilind scorul final: 2-0.

In urma acestei victorii, Coasta de Fildes acumuleaza 6 puncte, fiind secondata in clasamentul grupei B de gazda editiei Anterioare a Cupei Africii pe Natiuni, Angola (4 puncte). Pe 3 se afla Sudanul cu un singur punct, iar pe ultimul loc Burkina Faso, care, cu 0 puncte, este matematic eliminata.

Foto: Intact Images

AC Milan s-a calificat in semifinalele Cupei Italiei... Presedintele lui Neuchatel Xamax, arestat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x