Antena Căutare

Bombă în lumea sportului! Conor McGregor şi-a anunţat retragerea. Cum a făcut marele anunț

Luptătorul MMA Conor McGregor şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă, marţi, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe platforma de socializare Twitter. 

Luptătorul MMA Conor McGregor şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă, marţi, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe platforma de socializare Twitter.

„Un anunț rapid: Am decis să mă retrag. Doresc succes foştilor mei colegi de competiţie", a scris Conor McGregor, care a disputat 25 de meciuri în MMA, obţinând 21 de victorii.

Conor McGregor, în vârstă de 30 de ani, a fost campion mondial la UFC în 2015 şi 2016.

Ultimul meci al lui Conor McGregor a fost cu rusul Khabib Nurmagomedov în octombrie 2018, încheiat cu victoria celui din urmă, potrivit News.ro.

Conor McGregor, star al MMA, a cunoscut celebritatea mondială după ce a boxat cu americanul Floyd Mayweather, luptă pentru care a primit 100 de milioane de dolari.

Mihaela Trandafir, o româncă în vârstă de 12 ani, este campioană în Italia: ,,Copiii noștri talentați fac performanță su... Ce adversară sexy are Simona Halep în sferturi, la Miami! Cum arată Qiang Wang...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x