Antena Căutare

Doliu în atletismul românesc! Constantin Nourescu, unul dintre marii antrenori ai atletismului românesc, a murit! 

Sportul românesc este în doliu după ce Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de atletism din România, s-a stins din viață. 

Sportul românesc este în doliu după ce Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de atletism din România, s-a stins din viață.

Anunțul cutremurător privind trecerea în neființă a acestuia a fost confirmată de Ministerul Tineretului și Sportului, printr-o postare făcută pe Facebook.

”Ministrul Tineretului și Sportului și echipa MTS deplâng dispariția antrenorului emerit Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai titrați și mai longevivi tehnicieni din atletismul românesc.
A lucrat vreme de un sfert de secol în clădirea noastră de pe Vasile Conta, care a fost ca a doua lui casă și a obținut în cariera sa de antrenor cele mai importante succese posibile în sport: medalia olimpică de aur și titlul de campion mondial. Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul publicat de Ministerul Tineretului și Sportului, potrivit GSP.

Constantin Micu Nourescu este tatăl jurnalistului sportiv Andrei Nourescu.

Rareș Cojoc, pentru a 10-a oară campion național la dans sportiv!... Indian Wells 2019. Românca Irina Begu, învinsă de canadianca Bianca Andreescu. Câți bani va lua după meci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x