Antena Căutare

Coreea de Sud: Despăgubiri pentru doi fani care nu l-au putut vedea pe Cristiano Ronaldo la un meci amical din iulie

Un tribunal sud-coreean a ordonat, marţi, unui promotor local să despăgubească doi fani care nu l-au putut vedea pe Cristiano Ronaldo pe teren la un meci amical al echipei Juventus, la Seul, în iulie 2019.

Ronaldo a rămas pe bancă în timpul meciului dintre Juventus şi o echipă a vedetelor din K-League (3-3), deşi cei 65.000 de spectatori i-au cerut în repetate rânduri prezenţa în teren.

Staful medical al clubului Juventus a decis ca el să nu evolueze din cauza unor probleme musculare.

Firma care s-a ocupat de organizarea meciului, The Fasta, a insistat pentru participarea atacantului portughez, iar biletele, cu preţuri între 23 şi 300 de euro, au fost vândute în câteva minute.

Doi suporteri, care au dat în judecată agenţia pentru publicitate mincinoasă, au obţinut câştig de cauză la tribunalul din Incheon, iar firma este nevoită să le plătească suma de câte 282 de euro, anunţă agenţia Yonhap.

În schimb, nu a fost luată nicio măsură împotriva lui Ronaldo sau a clubului Juventus.

În acest caz, o plângere penală a fost depusă contra agenţiei The Fasta, acuzată de escrocherie de circa 4,4 milioane de euro din vânzarea de bilete, după ce a dat asigurări că în contractul cu Juventus exista o clauză prin care Ronaldo ar fi trebuit să fie în teren cel puţin 45 de minute.

Sursa : news.ro

Hong Kong, posibil cea de-a treia adversară a României la Turneul Preolimpic de handbal din Muntenegru... Ilie Bărbulescu a fost înmormântat cu onoruri militare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x