Antena Căutare

Cornel Penescu vrea sa revina in fotbal, dupa ce mita l-a falimentat

Avocatii fostului investitor de la FC Arges au cerut instantei ridicarea interdictiei de a participa la evenimentele sportive.

Cornel Penescu vrea sa revina in fotbal dupa scandalul „Mita pentru arbitrii" din 2008. Omul de afaceri pitestean a cerut, prin avocatii sai, ridicarea interdictiei de a participa la evenimentele sportive.

Motivul? Starea financiara precara. Reprezentantii fostului investitor au aratat in motivarea cererii ca Penescu nu are un loc de munca de mai multa vreme, fapt ce a dus la vanzarea casei in care locuia de catre banca la care facuse credit.

In prezent, fostului investitor i s-a propus sa devina administrator delegat la FC Arges, fostul sau club, insa interdictia de a participa la evenimente sportive il impiedica sa ocupe acest post. Avocatii au spus ca in acest caz e vorba de ingradirea dreptului la munca.

Cornel Penescu nu e primul personaj ce incearca sa revina in fotbal dupa ce a fost implicat intr-un scandal de coruptie. Gheorghe Constantin a fost presedinte la FC Olt si Gaz Metan Drobeta Turnu Severin, iar in prezent e reprezentantul cluburilor de liga a doua in Comitetul Executiv al FRF.

Vasile Avram, anchetat ca ar fi primit mita de la Sorin Terbea pentru a favoriza pe FCM Targu Mures, s-a angajat la Astra Ploiesti.

Foto: Hepta

Chivu, facut praf de presa din Italia... Messi si-a dus iubita la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x