Antena Căutare

Cosmar pentru ros-albastri. FC Vaslui - Steaua 3-1!

Vaslui a invins Steaua Bucuresti cu 3-1 in ultimul meci al etapei a sasea. Ros-albastrii au condus cu 1-0 si au facut o prima repriza foarte buna, dar doua gafe ale lui Stanca i-au adus pe vasluieni in avantaj. Niculae a dat lovitura pe final.

Primele 20 de minute au apartinut Stelei. Tanase a prins o bomba, scoasa greu de Dani Coman in corner (6). Ros-albastrii puteau deschide scorul si la ocazia lui Rusescu, Coman fiind iar pe post de salvator (16).

Salageanu si Varga s-au jucat putin cu nesigurul Georgievski, dar ocaziile clare au lipsit pentru gazde. Coman a avut din nou emotii la sutul lui Rusescu, dar a intervenit din nou bine (36).

Stelistii au inceput foarte bine si repriza secunda si gazdele pareau fara solutie. Si a venit si golul. Chipciu a preluat cu dreptul si l-a invins pe Coman cu un sut puternic cu piciorul sting (51). Ideea lui Reghe cu el in zona centrala a fost un pariu cistigat.

Pintilii a fost aproape de desprindere, insa Coman s-a opus excelent (57), dar surpriza a venit la o faza fixa. Centrare din corner Sinmartean, Stanca a iesit pe sub minge si Celeban a egalat (59).

Din acest moment vasluienii au trecut la comanda. Sutul lui N'Doye a izbit vinclul portii lui Stanca si i-a inghetat pe stelisti. In minutul 83, Stanca "si-a ucis" propria echipa. A iesit total gresit la sutul cu efect al lui Sinmartean, care s-a oprit cuminte in plasa si a adus victoria pentru moldoveni.

M. Niculae a dat lovitura in ultimele minute, cu un sut plasat pe langa Stanca.

sursa / foto: Gazeta Sporturilor

Spectacol pe ploaie, in etapa DTM de la Zandvoort - Spengler a "sarit" cu BMW-ul sau de pe 18 pe 6... Cristi Minculescu a renuntat la muzica, ramane cu cealalta mare iubire, Universitatea Craiova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x