Antena Căutare

Costurile recuperării lui Michael Schumacher sunt uriașe! La cât au fost estimate   

Noi dezvăluiri impresionante au fost făcute despre Michael Schumacher, care va împlini vârsta de 50 de ani, pe 3 ianuarie, după cinci ani de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit fostul campion din Formula 1. Costul recuperării sale este unul uluitor.

Noi dezvăluiri impresionante au fost făcute despre Michael Schumacher, care va împlini vârsta de 50 de ani, pe 3 ianuarie, după cinci ani de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit. Costul recuperării sale este unul uluitor.

Tatăl fostului pilot, Rolf, a confirmat că fiul lui se află într-un conac din orașul Gland, situat între Geneva și Lausanne. Aici, Michael Schumacher beneficiază de îngrijire medicală și fizioterapie ce ar costa peste 50.000 de lire sterline pe săptămână.

Pe 29 decembrie se vor împlini 5 ani de la accidentul la schi al unuia dintre cei mai cunoscuți piloțo de Formula 1 din istorie – Michael Schumacher a căzu i s-a lovit la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi.

De atunci, soția lui Michael Schumacher, Corinna, cu care pilotul s-a căsătorit în anul 1995, a insistat asupra discreției în privința stării lui de sănătate.

Sportsmail a dezvăluit că Michael Schumacher nu este ținut la pat și nu depinde de aparate.

Veste URIAȘĂ! Michael Schumacher se RECUPEREAZĂ! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp de familie... CNI a făcut marele anunț! Se ridică o nouă construcție în România! Cât costă, unde se află și când va fi inaugurată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x