Covid-19: EHF a amânat etapele 3 şi 4 din calificările pentru CE 2020 feminin; România va juca atunci dubla cu Polonia

Forul european de handbal (EHF) a anunţat, miercuri, că etapele a treia şi a patra din grupele de calificare la CE2020 feminin, programate în 25 şi 29 martie, au fost amânate pentru prima săptămână din iunie, din cauza răspândirii virusului Covid-19 pe continent. România va juca în acele etape cu Polonia, tur-retur.

Etapele a cincea şi a şasea au rămas cu meciurile programate la datele iniţiale, între 27 mai şi 31 mai. România va juca atunci Ucraina şi Insulele Feroe.

După două etape disputate, tricolorele se află pe locul al doilea, cu 4 puncte, la fel ca şi liderul Polonia.

Până la meciurile din grupele CE2020, România va lua parte la turneul preolimpic din Muntenegru, între 20-22 martie, unde toate meciurile se vor disputa fără spectatori, conform deciziei de miercuri a IHF.

Sursa : news.ro

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri