Antena Căutare

Craciunescu: "Ma sperie ca au inceput sa apara reactii ale jucatorilor vizavi de arbitraj"

Seful arbitrilor romani, Ion Craciunescu, a explicat cine face delegarile in fotbalul romanesc si s-a declarat speriat de faptul ca inclusiv fotbalistii au inceput sa conteste manierele de arbitraj.

"Fac din pasiune si din nebunie munca la Comisia Centrala a Arbitrilor. Trebuie sa fii un pic nebun ca sa vii acum la CCA si sa iti asociezi imaginea cu aceasta institutie, cu arbitrajul romanesc. Aceste delegari ar trebui sa constituie o particica atat de mica incat sa nu ne gandim prea mult la ele.

Delegarile le fac Aron Huzu si Dan Lazarescu. Eu doar le supervizez, nu le fac eu. Se tine cont de multe lucruri. La fiecare etapa exista o lista in care sunt hasurati arbitrii care au avut probleme in anumite meciuri, cu anumite echipe. E asa o nebunie in arbitraj incat e foarte greu sa gasesti cea mai buna delegare.

Arbitrajul s-a degradat foarte mult, cel mai usor lucru acum este sa scoti arbitrajul in fata ca scuza pentru un esec. Nu contest ca sunt greseli de arbitraj, dar fotbalul romanesc va avea foarte mult de suferit. Ma sperie faptul ca au inceput sa apara reactii ale jucatorilor vizavi de arbitraj, dincolo de cele ale conducatorilor si ale antrenorilor", a spus Ion Craciunescu la GSP TV.

Dupa partida dintre FCM Tg. Mures si Dinamo, incheiata cu victoria "cainilor" (1-0), doi dintre jucatorii reprezentativi ai ardelenilor, Adrian Iencsi si Robert Ilyes, au contestat vehement arbitrajul bucuresteanului Alexandru Tudor.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

FRF si-a lansat magazinul online. Vezi ce produse cu insemnele "tricolore" poti cumpara!... Gotze vrea la Barcelona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x